Pustá Polom kradla v Petřvaldu


Branky


11

Hosté vyhráli o jednu branku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polom vedla o dvě branky

Petřvald přivítal na domácím trávníku mužstvo z Pusté Polomi. Po půlhodině hry se dostali hosté do vedení, když chybnou rozehrávku domácí družiny zachytil hostující hráč, který vyslal do sóla rychlonohého Franka, který s přispěním tyče pokořil domácího brankáře - 0:1. Další branku přidali hosté o čtyři minuty později, když se uvolnil hráč na levé straně, a odcentroval do vápna, kde se zmocnil míče Drizd, který zasekávačkou si ještě udělal jednoho domácího hráče a střelou podél brankáře domácích zasunul míč do kasy - 0:2. 

Finiš domácích přišel pozdě

Po deseti minutách hry druhé půle dlouhý míč hostujícího zadáka minul domácí hráč, balon se dostal k Frankovi, který vnikl do vápna a našel lépe postaveného Rodka, který v pohodě zasunul balon do sítě - 0:3. Zdálo se být rozhodnuto, alr domácí flintu do žita nehodili. Po hodině hry zahrával přímý kop střídající Fendrich, míč se dostal k Macíčkovi, který střelou na zadní tyč nedal brankáři šanci - 1:3. Minutu před koncem se dostal do vápna Fendrich a přihrávkou pod sebe našel Palatického, který střelou poořil brankáře hostí. Na víc se ale už domácí nezmohli. 



Počet diváků: 120. Rozhodčí: VOJKOVSKÝ Michael - ŠVEC Marek, ŠIŠTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 9. 2021 08:33
Hodnocení zápasu

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích