0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čeladná nestačila doma na Datyně


Branky


11

Datyně rozhodly o své výhře dvěma góly v poslední čtvrthodině prvního poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Datyně vedly o dvě branky

Čeladná přivítala na svém trávníku mužstvo z Dolních Datyní. Hned ve 3. minutě po rychlém brejku hostí přestřelil branku domácích Cenek. Datyně byly nadále nebezpečnější a více ohrožovaly branku domácích, když hrozily hlavně z levé strany. čeladná zahrozila až z přímého kopu ze 26. minuty, když střelu Šebka zblokovala hostující zeď nad bránu. Ve 31. minutě hosté zahrávali roh Davidem Cilečkem, obrana domácích ho sice stačila odvrátit, ale centr kapitána Pištěka hlavou usměrnil na zadní tyč Michal Cileček - 0:1. O deset minut dobře hosté presovali až získali míč, do úniku byl vyslán Kodenko, který s chladnou hlavou přehodil brankáře - 0:2. I ve druhé půli byly v první čtvrthodině nebezpečnější Dolní Datyně, když hrozily hlavně z rohových kopů, aler z nich posílali míč vedle domácí tyčky. Domácí byli bezzubí a skoro k ničemu se nedostali. Teprve deset minut před koncem se probíjelo do hostujícího vápna zkušený Šebek, ale jeho pokus asi z pěti metrů zblokovala hotující defenzíva. Čeladná si žádný velký tlak ale na konci nevytvořila a Datyně si zkušeně už tři body pohlídaly a zaslouženě si domů vezou vítězství. 

Skóre se už nezměnilo

I ve druhé půli byly v první čtvrthodině nebezpečnější Dolní Datyně, když hrozily hlavně z rohových kopů, ale z nich posílali míč vedle domácí tyčky. Domácí byli bezzubí a skoro k ničemu se nedostali. Teprve deset minut před koncem se probíjelo do hostujícího vápna zkušený Šebek, ale jeho pokus asi z pěti metrů zblokovala hotující defenzíva. Čeladná si žádný velký tlak ale na konci nevytvořila a Datyně si zkušeně už tři body pohlídaly a zaslouženě si domů vezou vítězství. 



Sestavy


SK Beskyd Čeladná
J. Šráček [-] - M. Štulík [-] (55. R. Šima [-] ) , J. Kocián [-] , J. Gloga [-] , V. Olšovský [-] - M. Šebek [-] , M. Mlčoch [-] , D. Bílý [-] , M. Váňa [-] (40. O. Chýlek [-] ) , J. Kahánek [-] (90. F. Adamčík [-] ) - M. Valigůra [-]

TJ Havířov - Dolní Datyně
D. Chvěja [-] - N. Andrýsek [-] , R. Pištěk [-] (78. P. Cirkl [-] ) , T. Kodenko [-] , T. Kaduch [-] , K. Rozsíval [-] (60. T. Kohoutek [-] ) , D. Cileček [-] (90. V. Masopust [-] ) , M. Cileček [-] (90. K. Orel [-] ) , J. Cenek [-] , V. Kudláček [-] , A. Kučera [-]

ŽK: 27. M. Štulík , 60. J. Gloga - 63. M. Cileček , 71. T. Kodenko .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: JURYGÁČEK René - SVOBODA Marian, DYTKOVÁ Šárka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích