1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 10:15

6.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj vyhrál velmi těsně nad Těšínem


Branky


9

Háj o své výhře rozhodl osm minut před pauzou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Háj dal branku

Háj přivítal mužstvo z Českého Těšína. Hned od začátku se domácí hráči do svého soupeře zakousli jako dravá zvěř. Ale ani Eršil, Strakoš a Jančík se nedokázali gólově prosadit. Změna skóre nastala až v 37. minutě, kdy kolem lajny nasadil zrychlení Keller, kde po jeho úniku odcentroval do vápna Freit, kde se nejlépe zorientoval Jančík, který už v pohodě překonal hostujícího brankáře - 1:0. První poločas tak vyhrál Háj.

Skóre se už nezměnilo

Český Těšín ale gól nezaskočil. Po přestávce hrozil smrteknými kontry, ale ty dokázal zlikvidovat spolehlivý brankář Godula. Zahanbit se nechtěl nechat dát ani domácí Háj. Lampa ale pálil těsně nad, a klid do domácích řad nevnesl ani Freit. Těsně před koncem mohl přidat Ivan, který pelášil sám na branáře hostů, ale vůbec netrefil cílené zařízení. Háj to ale mrzet nemuselo, protože tři body zůstaly doma.



Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
L. Godula [-] - P. Konvička [-] , D. Ivan [-] (78. M. Vyležík [-] ) , L. Regec [-] (63. P. Uvíra [-] ) , R. Keller [-] , L. Komárek [-] (63. A. Blažej [-] ) , T. Freit [-] , Z. Eršil [-] (78. Š. Blažej [-] ) , K. Jančík [-] (63. J. Lampa [-] ) , J. Míšanec [-] , M. Strakoš [-]

FK Český Těšín
V. Pecha [-] - O. Byrtus [-] , J. Zogata [-] (58. V. Cieslar [-] ) , P. Chloň [-] (58. J. Pilch [-] ) , F. Dohnal [-] , L. Maceček [-] , M. Krucina [-] , D. Michalisko [-] , S. Potůček [-] , M. Lanc [-] , K. Slowiaczek [-] (73. J. Walek [-] )

ŽK: 10. M. Lanc .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: TABÁŠEK Kamil - FRYČ Lukáš, SCHNEIDER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích