3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Unie těsně vyhrála


Branky


29. J. Hommes , 52. J. Schmutz , 63. B. Förster (p.) - 2. T. Kludka , 79. R. Kuděla
11

Pustá Polom šla brzy do vedení. Hlubina, ale zápas třemi góly otočila. Pustá Polom se už zmohla jen na snížení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

A už ve 3. minutě se po ztrátě na polovině hostů dostal do velké šance Marek Švábík, který se po zblokované přihrávce nakonec sám dostal až před brankáře, bohužel mířil přímo doprostřed brány a více brankáře neohrozil. A známé přísloví „nedáš dostaneš“ se znovu potvrdilo. Hosté hned z první šance nezaváhali a po centru do vápna se k hlavičce dostal Jan Frank, který prodloužil na Tadeáše Kludka a ten se nemýlil – 0:1. Následně se hra přelévala z jedné strany na durhou, ale ani jeden tým si nedokázal vytvořit výraznější šanci. Postupně ale hru přebírali domácíc a zvyšovali tlak. To vyústilo v šanci po ose Krčmařík-Švábík-Schmutz, kdy se poslední jmenovaný dostal ke střele, kterou ale vyrazil brankář hostů. A vyrovnáno bylo ve 30. minutě, po kombinaci Klíma s Frébortem se k míči dostal Hommes, který zdálky zamířil přesně k zadní tyči - 1:1. Ve 34. minutě napřáhl ke střele Šindler, jeho ránu brankář vyrazil, následná dorážka Hommese, která mířila do brány, zastavil ofsajd. Do konce poločasu domácí soupeře už k ničemu výraznějšímu nepustili a po jeho faulech se dostávali za standardních situací do tlaku a do šancí. Žádnou z akcí už ale nedokázali proměnit, a tak se šls do šaten za stavu 1:1.

Hlubina rozhodla

I v druhé půli začali somácí velmi aktivně a na soupeři bylo znát, že mu dochází síly. V 52. minutě dobře uvolnil Förster Hommese, který běžel sám na brankáře, skvělý únik korunoval přihrávkou na osamoceného Schmutze, který dorážel do prázdné brány - 2:1. A třetí úder přišel v 63. minutě, kdy se do úniku po levé straně dostal Podraza, který centroval do vápna na Klímu, ten byl faulován a rozhodčí bez váhání pískl penaltu. K té se postavila nová posila Hlubiny Boris Förster, který ji s přehledem proměnil - 3:1. Dobrou příležitost měl po kombinaci Podraza s Hommesem Klíma, jeho pokus z dálky ale brankář vychytal. Co by to bylo za domácí utkání, kdyby si ho na konci domácí ještě trochu nezdramatizovali. Z druhé šance zápasu, kterou si vytvořili hosté padl druhý gól. Znovu se domácím stala osudná standardní situace, kdy Kuděla z rohu snížil stav utkání na 3:2. Poté se hra hodně uvolnila a v 80. minutě mohlo být klidně vyrovnáno. Na dobře kopnutý centr si naskakoval hráč hostů Kludka, mířila naštěstí vedle tyče. Na straně domácích dobře hru rozpohybovali střídající hráči, Procházka a Kostelanský, kteří obraně hostů dobře zatápěli. V největší šanci byl Michal Drastich, jeho průnik ale gólma Pusté Polomi zavčas zarazil. Soupeři si ještě v závěru vytvořili šance, nicméně domácí znovu podržel dobře chytající Otoupalík. Všechny body tak zůstávají na Hlubině.

 

zdroj: web Hlubiny



Sestavy


TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - J. Tomek [-] , J. Hommes [-] (73. F. Kostelanský [-] ) , J. Frébort [-] , J. Krčmařík [-] (55. J. Vančo [-] ) , J. Podraza [-] , B. Förster [-] (82. M. Drastich [-] ) , J. Schmutz [-] (73. A. Procházka [-] ) , O. Klíma [-] , M. Švábík [-] , D. Šindler [-]

Sport-Club Pustá Polom
D. Muczka [-] - J. Hruška [-] (68. A. Hubeňák [-] ) , F. Drozd [-] , Š. Plhák [-] , J. Frank [-] (68. F. Halamíček [-] ) , R. Vítek [-] , P. Pomp [-] , M. Rodek [-] , T. Kludka [-] , P. Potůček [-] , R. Kuděla [-]

ŽK: 14. B. Förster , 67. J. Hommes - 13. R. Vítek , 67. J. Frank .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BORÁŇ Ondřej - DUDA Radim, ČUBA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza