1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrovice doma nestačily na Břidličnou


Branky


11

Břidličná se velmi brzy ujala dvoubrankového vedení. Petrovice stačily snížit ve dvacáté minutě. Ve druhé půli, ale hosté své vedení navýšili dvěma brankami a odvážejí si tak tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Břidličná vedla po poločase

Lokomotiva Petrovice doma přivítala mančaft z Břidličné. Po úvodním oťukávání se v 8. minutě zápasu dostal míč k Rolnému, který si míč je trošku navedl a vystřelil a balon propadl domácímu brankáři Siudovi do sítě - 0:1. Hosté nadále dobře presovali a nedávali domácím moc prostoru a místa. Přetso mohli domácí vyrovnat, ale Zifčákovo zaváhání nepotrestal Sikora. Zifčák hned rozehrál a po rychlé akci na levé straně a centru sice ještě hostující hráč špatně trefil míč, ale ten se dostal k Adamovskému, který z bezprostřední blízkosti podruhé poslal balon do sítě - 0:2. Petrovice snížily ve 20. minutě, když po dravém úniku po prave straně odrazila hostující obrana míč jen Sikorovi, který ze sedmi metrů zavěsil - 1:2. Ve zbytku poločasu se už prakticky nic vážnějšího nestalo a hosté šli do kabin za jednobrankového vedení.

Břidličná dvěma góly náskok navýšila

Domácí naděje na vyrovnání zpražila Břidličná hned v úvodu druhého poločasu. V 50. minutě doputoval dlouhý odkop branáře Zifčáka až k Adamovskému, který si míč zpracoval a nevdl na střed a tvrdou střelu procedil skrz rukavice brankáře Siudy do sítě - 1:3. Po hodině hry mohla Lokomotiva snížit, ale z úhlu sám před brankářem špatně seřídil mířidla Príbela. V 64. minutě byl faulován hráč hostí Rolný v jasné šanci v pokutovém území. Dydowicz pak z penalty poslal brankáře na opačnou stranu - 1:4. V 74. minutě Lokomotiva orazítkovala břevno hostující klece Hoffmann. Další šanci deomácí spálili o tři minuty později, kdy je vylapal Zifčák. Další šanci zahodila Lokomotiva deset minut před koncem, kdy opět Zifčák vytasil skvělý zákrok prot Príbelovi. I hosté zahrozili asi osm minut před koncem, ale jejich střela z otočky šla nad. V poslední pětimuntovce si Břidličná zkušeně výhru pohlídala.



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
M. Siuda [-] - L. Príbela [-] , M. Ristovský [-] , J. Hoffmann [-] (86. J. Urban [-] ) , M. Ruisl [-] , A. Ostáš [-] , J. Urban [-] , J. Paduch [-] , P. Zahatlan [-] , P. Zielonka [-] , M. Sikora [-] (37. G. Molnári [-] )

TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - M. Čanecký [-] , L. Mohyla [-] , R. György [-] (81. L. Janáč [-] ) , D. Jiřičný [-] , L. Češek [-] - O. Ficek [-] , A. Ondra [-] (65. D. Hoffmann [-] ) , D. Dydowicz [-] (85. M. Minich [-] ) - A. Rolný [-] , T. Adamovský [-] (85. A. Daniel [-] )

ŽK: 51. G. Molnári , 64. J. Paduch , 67. M. Ruisl - 25. L. Mohyla , 44. A. Ondra , 79. R. György .
Počet diváků: 113. Rozhodčí: MALÝ Tomáš - TABÁŠEK Kamil, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů