0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěchovice ani napodruhé tři body nezískaly, jejich tvrz vyloupil Králův Dvůr


Branky


68. M. Petr , 77. J. Junek
0

V minulém kola oba dnešní soupeři brali bod za remízu a druhý bonusový za vyhraný penaltový rozstřel. Králův Dvůr si poradil s Dobrovicemi, Štěchovice s Tachovem. Do utkání tak šli oba soupeři, kteří se potkávali ve třetí lize už minulou sezónu s podobnými šancemi a ambicemi na výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovina šance nenabídla

Jak už napověděl nadpis, v úvodním dějství nedělního utkání se příliš atraktivních momentů najít nedalo. Na podmáčeném trávníku se sice obě mužstva snažila, obrany však zastínily útoky. Lepším týmem byly Štěchovice, které měly míč na svých kopačkách častěji a i se dostávaly více do zakončení. K žádné vyložení šance je ale soupeř nepustil . A když už se domácí k zakončení dostali, narazili vždy na připraveného Krčka. Na branky si tedy museli diváci ještě chvíli počkat.

 

Hosté rozhodli díky Petrově důrazu

Štěchovice měly sice v prvním poločase více ze hry, přesto se trenér Hruška rozhodl jejich hru oživit a vystřídal během přestávky hned tři hráče. Velký efekt to však nepřineslo. Až do šedesáté sedmé minuty se tak hrál fotbal podobný tomu z první poloviny zápasu. Poté přišla první velká šance hostů, když zakončoval Procházka nohou po centru. Skvělým zákrokem mu však zkazil radost Sňozík. Už za minutu to ale Procházku mohlo přestat mrzet. Hostující kapitán Petr si totiž naběhl do vápna na centr, svým důrazem se prosadil do zakončení a Sňozíka překonal – 0:1. Domácí se museli začít více tlačit dopředu a snažit se o vyrovnání. Toto logické jednání se jim bohužel pro ně nevyplatilo. Soldát prodlužoval míč na volného Junka, který měl dostatek času a prostoru aby se zbavil domácího obránce a zakončil kolem bezmocného Sňozíka - 0:2. Tím pojistil výhru svého týmu, který už po zbytek zápasu nedopustil žádné velké drama. Pravda, pět minut před koncem mohl zakončovat po hlavičce Busty Laušman, obrana hostí si však poradila i s touto situací. Králův Dvůr si tak odváží ze Štěchovic cenné tři body.

 



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
R. Sňozík [-] - T. Pavlík [-] , F. Busta [-] , M. Švejda [-] , J. Prosek [-] - J. Trnka [-] (46. F. Drobílek [-] ) , S. Hřebeček [-] (62. F. Novák [-] ) , L. Jakobovský [-] , C. Golovko [-] (77. R. Jiroušek [-] ) - M. Říha [-] (46. O. Kotlík [-] ) , J. Cienciala [-]

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Petr [-] , T. Šilhavý [-] , Š. Holý [-] - L. Volešák [-] , Š. Hlinka [-] (89. M. Kraus [-] ) , K. Soldát [-] , M. Procházka [-] (90. J. Šindelář [-] ) , P. Pilík [-] - J. Balšánek [-] (80. P. Eliáš [-] ) , A. Hájek [-] (35. J. Junek [-] )

ŽK: 20. J. Cienciala , 50. M. Švejda - 73. K. Soldát , 84. P. Pilík .
Místo: tráva. Počet diváků: 220.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.