2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 10:15

3.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na třetí pokus už to vyšlo, Vltavín slaví první tříbodový zápas.


Branky


0

Říká se, že penalty jsou podobné loterii. Rozhoduje obrovské množství faktorů a dopadnout mohou prakticky jakkoli. Pro Vltavín byla tato lotinka v obou dosavadních kolech zakletá, proti Štěchovicím tedy doufala v úspěch již během základní hrací doby. Jenže Štěchovický tým, to nejsou žádní nedárkové a byli navíc namlsaní šestigólovým přídělem, kterého se od nich dočkaly ve středečním vloženém kole Brozany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půl hodině hry odkráčel do sprch Laušman

Od úvodních minut, byli mírně aktivnějším týmem domácí a prvním, kdo z jejich řad slušně provětral brankáře Sňozíka, byl v šestnácté minutě Mařík. Jeho pokus ale na bývalého ligového brankáře nestačil. To jako by hosty probudilo a netrvalo to ani pět minut, když sami málem slavili. Bohužel pro ně se zaskvěl i domácí gólman Pávek, který si bravurně poradil se zakončením Hřebečka.  Hra dál plynula bez větších šancí až do dvacáté deváté minuty, kdy přišel zkrat hostujícího Laušmana, který tvrdě fauloval Pavlatu a jeho zákrok ocenil rozhodčí Průcha bez předchozího varování rovnou červenou kartou. Neuběhlo ani čtvrt hodiny a domácí svou početní výhodu zužitkovali. Mařík dostal namazáno kousek před velkým vápnem a střelou z první trefil míč k pravé tyči – 1:0. V posledních vteřinách prvního poločasu měl gól na hlavě ještě domácí Pozníček, branku však ke své smůle minul. Jeho šancí první polovina utkání skončila.

Druhý poločas v režii Martina Abeny

Oba dva týmy na poločasové skóre a vyloučení reagovali dvojím střídáním, čímž hru osvěžili a diváci mohli mimo jiné přivítat i bývalého Sparťana Abenu. Jen čtyři minuty hry pak stačili Hodasovi, aby řádně vyzkoušel Sňozíkovu po přestávkovou koncentraci. Byla perfektní. V následných minutách byl velmi aktivní právě výše zmiňovaný Abena, jehož snaha vygradovala po hodině hry velkou šancí, kterou opět zlikvidoval hostující brankář. Ten měl po dalších deseti minutách velké štěstí, když nenápadná Valíčkova střela orazítkovala tyč. S blížícím se závěrem museli hosté i přes početní nevýhodu zvyšovat svou útočnou aktivitu a to paradoxně vyústilo nebezpečnou situací v jejich vlastních obraných řadách. Už už to vypadalo, že Abena posune míč Turákovi a Vltavín definitivně stvrdí své vedení, skvěle však opět zasáhl Sňozík. Abenovi tím ale ukázal, že nejlepší bude, když bude zakončovat sám. A to také rodilý Kamerunec v barvách Vltavínu udělal. Po nepovedené rozehrávce hostů se ocitl na konci rychlé brejkové akce a zakončoval pohodlně z malého vápna – 2:0. Tím skončilo celé utkání a Vltavín poprvé slaví tříbodový zisk.

 



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - J. Hodas [-] (70. M. Horák [-] ) , M. Macháček [-] , M. Uvíra [-] , D. Pozníček [-] (46. B. Abena [-] ) - L. Láncz [-] , R. Macháč [-] (88. R. Turák [-] ) , D. Mařík [-] (46. V. Valíček [-] ) , D. Podzimek [-] - M. Pavlata [-] , O. Šípek [-] (84. J. Stibor [-] )

Povltavská Fotbalová Akademie
R. Sňozík [-] - T. Pavlík [-] , M. Švejda [-] , F. Busta [-] (60. J. Cienciala [-] ) , J. Prosek [-] - C. Golovko [-] , S. Hřebeček [-] , L. Jakobovský [-] , J. Trnka [-] (46. D. Hudec [-] ) - V. Laušman [-] , O. Kotlík [-] (46. M. Říha [-] )

Počet diváků: 183.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.