1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 10:15

3.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick proher uzavřen! Táborsko podlehlo Domažlicím


Branky


0

Jak se v prvních kolech ukázalo, tipovat dopředu výsledky Táborska nebude vůbec snadné. Má na ně totiž velký vliv těžko odhadnutelný počet posil z druholigového Táborského A týmu. V prvním kole to výrazně poznaly Jirny, které si z jihu Čech odvezly potupnou šestku. Další kola ale ukázala, že bez těchto posil jsou Táborští zranitelní a to platilo i v zápase s Domažlicemi. I bez toho ale přijížděli hosté s vizitkou favorita a to nejen při pohledu na dosavadní třetiligovou tabulku ale i vzhledem k jejich postupovým ambicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Došlý opět potvrdil pověst kanonýra

Úvodní minuty patřili spíše techničtějším hostům. Domácí se tak často uchylovali k dlouhým nakopávaným míčům, se kterými si ovšem bránící chodové vždy poradili, případně je zastoupil připravený strážce jejich svatyně Šiman. Neuběhlo ani dvacet minut, když se poprvé přepisovalo skóre. V dobré formě hrající střelec Došlý si naběhl do vápna, kam směřoval míč od Hradeckého a zkušeně jej uklidil s pomocí břevna do branky – 0:1. Domácí se snažili o odpověď, ale dobře hrající hosté je do žádné větší šance nepustili. To neplatilo pouze v případě Stozska, jehož hlavička ovšem zazvonila pouze na Šimanově břevně. Domácí se sice na rozdíl od úvodních minut snažili hrát více kombinačně, to se jim ovšem dařilo spíše jen na vlastní polovině, při přechodu do útoku už jejich akce drhly. Do kabin se tedy šlo za jednobrankového vedení hostí.

 

Mužík zvýšil, Bauer pečetil

Začátek druhého poločasu patřil spíše domácím, kteří si vypracovali mírnou převahu. Ani nadále se jim ale nedařilo prosadit do gólových šancí. To na druhé straně byla situace opačná. Hned první slibná akce hostí totiž skončila brankou, když výbornou práci odvedl Pavel Fořt, který si pohrál s Táborskou obranou včetně brankáře Bojčuka aby posléze naservíroval ideální přihrávku před prázdnou branku Mužíkovi – 0:2. To už bylo pro jihočechy na pováženou! Pokud byla šance utkání ještě zachránit, musela přijít co nejrychlejší odpověď. Ta dorazila po dvanácti minutách a zasloužil se o ni Bojan Dordič, který jen lehkým dotekem posunul z malého vápna do branky perfektní přihrávku z levé strany od Traoreho – 1:2. Kontaktní gól je pro tým vždy vzpruha, pokud však stojíte proti silnému a zkušenému soupeři, nemusí znamenat vůbec nic. Domažlice celou situaci v klidu ustáli a nadechli se i k opětovnému navýšení svého vedení o dvě branky. Mužíkův centr do pokutového území Táborska nejlépe odhadl důrazný Bauer a přesně mířenou hlavičkou překonal Bojčuka potřetí – 1:3. Tím bylo fakticky uzavřeno vše fotbalově zajímavé v celém utkání a o vzruch se už postarali pouze svou potyčkou v poslední minutě Froněk s Roubalem. Oba byli oceněni žlutou kartou. Domácí si tedy ještě musí pořádně zvykat na úroveň ČFL, hosté zatím kráčejí soutěží neporaženi.



Sestavy


FC MAS Táborsko B
D. Bojčuk [-] - J. Smetana [-] , J. Chotovinský [-] , J. Rabiňák [-] , O. Běloušek [-] (70. J. Peterka [-] ) - L. Turek [-] (38. F. Bakule [-] ) , A. Kočí [-] (84. M. Novák [-] ) , T. Froněk [-] , B. Dordič [-] (84. M. Rabiňák [-] ) , B. Ibrahim Traore [-] (88. P. Nohava [-] ) - J. Stoszek [-]

TJ Jiskra Domažlice
J. Šiman [-] - A. Matějů [-] , O. Chocholoušek [-] , J. Nerad [-] , M. Bauer [-] - D. Hradecký [-] (77. L. Roubal [-] ) , P. Mužík [-] , D. Čada [-] (90. P. Javorský [-] ) , M. Mlynařík [-] (65. L. Leitl [-] ) - P. Došlý [-] (83. A. Beránek [-] ) , P. Fořt [-] (88. M. Braun [-] )

Místo: SA Soukeník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.