1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2015 17:00

4.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Převýšov zvítězil v Písku


Branky


0

Ani více než hodinové oslabení nezabránilo hostům dojít si pro tři body...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divočina v prvním poločase

Jihočeský tým měl skvělý vstup do sezóny, když po dvou odehraných kolech vedl tabulku ČFL se šesti body za výhry v Brozanech a doma s "béčkem" Táborska. Vložené 4. kolo s Převýšovem se mu ale vůbec nepovedlo.

 

Začátek utkání se nesl v opatrném stylu, až přišla 15. minuta, náběh Radka Doležala na střed a jeho zakončení v pádu - 0:1. Hned o dvě minuty později mohl srovnat kapitán Kalášek, brankář Petr ale dokázal jeho pokus vyrazit. Ve 28. minutě poměrně zbytečně fauloval unikajícího píseckého fotbalistu hostující Zorvan a rozhodčí mu ukázal červený kartónek, mladík tak musel velmi předčasně do sprch a Převýšov čekalo dlouhé, předlouhé oslabení. Ti si ale z nevýhodné situace nic nedělali a ve 34. minutě zvýšili na 0:2. Jakub Urbanec kličkou obešel protihráče a s jeho střelou si Rondzik nedokázal poradit, i když si na ni sáhl. 

Písek pouze korigoval

Místo herní převahy a dobývání hostující svatyně se vkrádala do hry domácích nepřesnost a hosté si užívali poklidné dvougólové vedení. A aby toho pro Písek nebylo málo, v 66. minutě přidal Převýšov další branku. Urbanec unikl po levé straně a zakončil pouze do bližší tyče. Balón se následně odrazil k Tomáši Labíkovi a jeho úloha už byla snadná - 0:3. O dvě minuty později domácí vykřesali naději zásluhou Jiřího Ježdíka, jenž dokázal poslat do brány odražený míč. Zbytek zápasu dokázali převýšovští bez problémů ubránit a připsali si (zvláště po takovém průběhu) cenné vítězství 1:3.



Sestavy


FC Písek
J. Rondzik [-] - J. Ježdík [-] , P. Řehák [-] , L. Havel [-] , L. Šlehofer [-] (74. J. Held [-] ) - V. Milec [-] , J. Kalášek [-] , J. Kadula [-] , M. Voráček [-] - F. Němec [-] , M. Held [-] (60. L. Holub [-] )

SK Převýšov
R. Petr [-] - J. Špidlen [-] , J. Černý [-] , M. Plašil [-] , J. Bederka [-] - J. Urbanec [-] (84. J. Dvořák [-] ) , F. Zorvan [-] , R. Doležal [-] (86. P. Veselka [-] ) , J. Janoušek [-] - T. Labík [-] (70. M. Kopáč [-] ) , T. Sedláček [-]

ŽK: 42. M. Held , 43. F. Němec , 79. J. Kalášek - 22. J. Urbanec , 33. J. Černý , 71. T. Sedláček . ČK: 28. F. Zorvan .
Hráči zápasu: J. Urbanec .
Místo: Burketova / tráva. Počet diváků: 610.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.