Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2015 17:00

4.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěchovice nadělily Brozanům "kanára"


Branky


0

Ondřej Kotlík se třemi góly vedl demolici hostů...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kotlík nadvakrát... a ještě jednou

Štěchovičtí měli ideální příležitost k odčinění domácí prohry s Královým Dvorem, Brozany totiž oba dva své zápasy prohrály a na jejich kontě tak byla nula.

 

A hned od prvních minut domácí úspěšně směřovali k výhře. Ve 4. minutě si totiž hostující Pelikán počínal ve vápně nedovoleně v souboji s Kotlíkem a nařízenou penaltu proměnil Václav Laušman, brankáře poslal na druhou stranu. 20. minuta mohla přinést srovnání, ale Cibulku skvěle vychytal nestárnoucí Sňozík. V 28. minutě začalo představení Ondřeje Kotlíka. Jeho první pokus dokázal hostující gólman srazit do tyče, od ní se ale balón odrazil přesně ke Kotlíkovým nohám a ten už napodruhé nezaváhal. Necelých deset minut před poločasem se znovu zaskvěl Sňozík, který vyrazil Šollarovu hlavičku. A hned o pár vteřin později odskočili štěchovičtí do třígólového vedení. Střelu Ondřeje Kotlíka znovu vyrazil brankář Vacho jen k nohám domácího snajpra a ten měl podruhé v zápase velmi snadnou situaci. 

Historická štěchovická výhra v ČFL

Na začátku druhého poločasu mohl zdramatizovat utkání Uka, jeho střela šla ale vedle. A tak přišla 55. minuta a Ondřej Kotlík dokončil svůj hattrick. Laušman obešel soupeře, lehce poslal přihrávku za obranu, domácí hrdina obešel brankáře a pohodlně skóroval do odkryté brány. Tentokrát už žádný druhý pokus nepotřeboval! A euforická hra Štěchovic pokračovala. V 62. minutě trefil Laušman břevno, na 5:0 tak musel zvýšit až Stanislav Hřebeček z penalty, Vacho fauloval a domácí exekutor vymetl šibenici. Hráči v červených dresech pak chybovali v obraně, jenže Bendův pokus zneškodnil skvělý Sňozík. Šest minut před koncem dokončil demolici hostů Martin Říha po krásné individuální akci.



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
R. Sňozík [-] - T. Pavlík [-] , M. Švejda [-] , F. Busta [-] , J. Prosek [-] - J. Trnka [-] (70. F. Drobílek [-] ) , L. Jakobovský [-] , S. Hřebeček [-] (78. D. Hudec [-] ) , C. Golovko [-] (75. J. Möglich [-] ) - O. Kotlík [-] (60. M. Říha [-] ) , V. Laušman [-] (63. J. Cienciala [-] )

SK Sokol Brozany
L. Vacho [-] - K. Tupý [-] (46. P. Figr [-] ) , G. Bittengel [-] , M. Olejník [-] , L. Hrubý [-] - T. Pelikán [-] , J. Grunert [-] (46. M. Müller [-] ) , R. Cibulka [-] , I. Šollar [-] (76. J. Vlasák [-] ) - J. Benda [-] , C. Uka [-] (81. J. Vacek [-] )

ŽK: 47. V. Laušman , 64. J. Trnka , 72. J. Prosek - 47. C. Uka , 69. L. Vacho , 87. M. Müller .
Hráči zápasu: R. Sňozík , O. Kotlík .
Místo: tráva. Počet diváků: 170.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.