Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2015 17:00

4.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrudim přestřílela Tachov


Branky


0

Domácí pokračují v povedeném startu sezóny a na kontě mají již osm bodů, naopak nováček z Tachova na první výhru stále čeká...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest gólů v první půli

Hned od prvních minut se hrál svižný fotbal nahoru - dolů. První příležitost měli hosté, Hudec ale trefil z malého vápna jen vracejícího se Haufa. V 9. minutě padla první branka utkání. Rybička unikl po pravé straně, přesným centrem našel Davida Sixtu a ten neměl problémy s otevřením skóre. Ve 12. minutě navíc po faulu gólmana Houdka na Rybičku zahrávali hosté pokutový kop, brankář Tachova ale Kopeckého pokus parádně vychytal! A tentokrát platilo známé nedáš - dostaneš. Hosté zahrávali standardku, brankář Mrázek neodhadl trajektorii balónu, čehož využil kapitán Martin Knakal a hlavou vyrovnal. Gólové hody ale teprve začínaly. V 19. minutě se nedohodli hostující obránci, tohoto nedorozumění využil Petr Rybička a poslal svůj tým zpět do vedení. O dvě minuty později zvýšila Chrudim už na 3:1. Rybička po skvělé přihrávce trefil pouze tyč, ale Lukáš Kopecký byl připraven na dorážku. Po půl hodině hry byl znovu Rybička faulován ve vápně a k penaltě se pro změnu postavil David Sixta. Houdek ale penaltu znovu chytil, nicméně Sixta nezaspal a míč dorazil do sítě! Chvilku před koncem poločasu se po parádní akci prosadil tachovský Petr Šácha a zadělal tak na drama.

Rychlá odpověď na případné drama

Začátek druhého poločasu začal tak, jak skončil první, tentokrát ale gólem Chrudimi. Sixta sklepl Haufův centr na Petra Rybičku, který si tak připsal druhý gól v utkání. Následně měli oba domácí dvougóloví střelci šance dokončit své hattricky, ani jeden avšak neuspěl. Hra se poměrně uklidnila, další velká šance přišla až v 80. minutě, kdy vyrobili velkou chybu obránci Tachova. Holub se následně pokusil přelobovat gólmana, což se mu také povedlo, ale přeloboval i bránu hostů. V 87. minutě se kopala ještě jedna penalta, pro změnu ji zahrávali hosté. Vítězslav Hrdlička se nemýlil a zkorigoval skóre na konečných 5:3.



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - J. Luptovský [-] (67. L. Mastík [-] ) , M. Radouš [-] , J. Krčál [-] , V. Řezníček [-] - L. Kopecký [-] (82. M. Malinský [-] ) , S. Langr [-] (63. T. Vácha [-] ) , O. Hauf [-] , D. Sixta [-] (77. M. Opina [-] ) , O. Kesner [-] - P. Rybička [-] (67. R. Holub [-] )

FK Tachov
D. Houdek [-] - J. Matas [-] , P. Šácha [-] (65. M. Šácha [-] ) , M. Knakal [-] , T. Habart [-] - M. Kravar [-] , V. Hrdlička [-] , L. Hudec [-] (74. J. Kubek [-] ) , M. Folejtar [-] - O. Stružka [-] (83. J. Žemlička [-] ) , M. Ruda [-]

ŽK: 85. J. Krčál - 50. L. Hudec , 63. M. Kravar .
Hráči zápasu: D. Sixta , P. Rybička .
Místo: tráva. Počet diváků: 540.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.