3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrovice zlomily sérii proher a konečně slaví


Branky


22. M. Kotyza , 29. M. Volf , 64. M. Volf
0

Tři prohry v řadě. S takovou vizitkou vítaly domácí Dobrovice na svém hřišti soupeře z Převýšova. A trhat tuto nelichotivou šňůru právě proti Převýšovu nevypadalo dopředu jako vůbec jednoduchý úkol. Hosté si totiž v soutěži vedou zatím velmi dobře a do Dobrovic rozhodně nejeli ochotni ztratit byť jen bodík. O tom se však rozhoduje až na hřišti a pokud jsou Dobrovice někde silné, pak právě na tom svém.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na hřišti jasně dominovali

Netrvalo ani pět minut a parádním zákrokem se musel prezentovat hostující gólman Stejskal, který si poradil s nebezpečnou střelou po zemi. Chvíli na to se do dobré šance málem dostal domácí Just, který ale míč ve skluzu těsně nezasáhl. Za hosty si tak vzal odpověď na starost Urbanec, který pálil z přímého kopu jen do zdi, míč se k němu však odrazil zpátky a na druhý pokus skončil jen těsně nad břevnem domácí branky. Domácí se však z míry vyvést nenechali, což ve dvacáté třetí minutě jasně prezentoval Kotyza. Ten zakončoval v chumlu obránců obětavým skluzem a dokázal z blízkosti konečně prostřelit Stejskala a dostat svůj tým do vedení – 1:0. Tím inspiroval i dalšího z domácích fotbalistů, konkrétně Volfa, který si šest minut po Kotyzově úspěchu naskočil do gólové hlavičky po rohovém kopu – 2:0. Upravit skóre mohl do poločasu ještě jenou Kotyza, tentokrát ale mířil pouze do Stejskalových rukavic. Dobrovice tak odcházely do kabin o dvě branky spokojenější než Převýšov.

U třech branek nemuselo zůstat

Domácí v prvním poločase předvedli kvalitní hru a i do toho druhého vstoupili dobře. Převýšov tak musel spoléhat opět na Stejskala, který jej držel kvalitními zákroky ve hře.  Ani on však neměl nárok, když si střelec druhého gólu Volf správně spočítal dráhu míče po standardní situaci a hlavou neomylně skóroval – 3:0. Tlak domácích tím však nepolevil a hostující brankář se musel hodně ohánět, aby se počet inkasovaných branek už dál nenavyšoval. Skvěle se natáhl proti Rudolfově střele z uctivé vzdálenosti a zároveň měl štěstí, když ve stoprocentní šanci hlavou minul jeho branku osamocený Just. Skóre už se tedy znovu neměnilo a Dobrovice zápas v klidu dovedli do vítězného konce. Převýšov tentokrát proti skvěle hrajícím domácím prostě neměl nárok.

Autor reportáže: František Jaroš



Sestavy


FK Dobrovice
L. Dědek [-] - J. Novák [-] , J. Váňa [-] , L. Hruška [-] , M. Vajgl [-] - J. Rudolf [-] (81. J. Sodoma [-] ) , J. Krystan [-] , M. Kotyza [-] (77. T. Osvald [-] ) , P. Bernát [-] (86. M. Janošík [-] ) - M. Volf [-] (73. F. Březina [-] ) , J. Just [-] (81. J. Boček [-] )

SK Převýšov
J. Stejskal [-] - R. Doležal [-] , J. Jarkovský [-] , J. Bederka [-] , J. Špidlen [-] (83. J. Černý [-] ) - J. Urbanec [-] (64. J. Labík [-] ) , P. Schwarz [-] (61. M. Kopáč [-] ) , F. Zorvan [-] , J. Vobejda [-] (71. J. Dvořák [-] ) , T. Labík [-] (46. E. Týfa [-] ) - T. Sedláček [-]

ŽK: 68. M. Vajgl - 70. J. Vobejda , 72. J. Jarkovský , 78. J. Špidlen .
Místo: tráva. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - Mudra, Špindlerová.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.