Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 14:30

11.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovice vezou výhru ze Lhoty u Malenovic


Branky


11

V prvním dějství na hřišti existovalo pouze hostující mužstvo a svoji převahu vyjádřilo třemi brankami. Ve druhé půli ale hosté vypadli z tempa a měli co dělat, aby konečnou výhru nakonec udrželi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili tři branky


Stanislav Vávra, trenér Lhoty: „Byl to už několikátý zápas, kdy se nám vůbec nepovedl první poločas. Hráli jsme sice bez některých hráčů základní sestavy, ale soupeř byl rychlejší, důraznější, fotbalovější a naše individuální chyby dokázal dokonale využít. Náš výkon byl ustrašený, nervózní, bez fotbalové kvality. Druhý poločas jsme odehráli už podle našich představ, hrálo se většinou na polovině Lužkovic, podařily se nám vstřelit dvě branky, ale na zisk bodů to opět nestačilo. A to i přes to, gólové šance jsme si vytvořili. Na jeden poločas se bohužel hrát nedá. Kluky musím pochválit za to, že ani za velmi nepříznivého stavu zápasy nevypustí a snaží se s výsledkem něco udělat."

Domácí utkání ještě zdramatizovali

Hodnocení trenér FK Lužkovice Petr Polášek: Fotbal se hraje na branky a my dali o jednu více. Do utkání jsme šli bez opory naší brány Aldy Jenčka, kterého nahradil hráč z pole Malota. Do 35. minuty jsme hráli skvěle, domácí do ničeho nepustili a sami po hezkých brankách vedli 3:0 a to ještě Paták zahodil tutovku v úvodu utkání. Za stavu 0:3 jsme začali nepochopitelně zmatkovat, nepřesně zakládat útoky, které domácí nakopli, které vyústili trefeným břevnem. Po důrazné domluvě jsme i tak začali druhou půli přesně tak jak jsme skončili. Domácí nás zatlačili a vstřelili dvě branky a ještě další dvě šance, které nás gólman podržel. My za stavu 2:3 měli ještě tři nájezdy kdy jsme mohli rozhodnout. Závěr už byl rozkouskovaný a domácí jsme do ničeho nepustili. Příští týden hrajeme poslední domácí utkání s celkem Tečovic.


Sestavy


FK Lhota u Malenovic
J. Mikeštík [-] - V. Bartoň [-] , L. Fuksa [-] , L. Mikeštík [-] , D. Bartoň [-] , P. Strojil [-] (46. J. Bartoň [-] ) , R. Střelec [-] , A. Gajdůšek [-] , D. Červenka [-] , P. Menša [-] (82. J. Vávra [-] ) , Š. Válek [-]

FK Lužkovice-Želechovice
L. Malota [-] - Š. Dominik [-] (53. A. Rudl [-] ) , Z. Marčík [-] (77. J. Král [-] ) , F. Kolařík [-] , J. Novotný [-] , J. Kovář [-] , M. Čala [-] , V. Tichý [-] , T. Mičola [-] , T. Krejčí [-] , M. Paták [-]

ŽK: 43. R. Střelec , 47. Š. Válek , 86. D. Bartoň , 89. J. Bartoň - 38. T. Krejčí , 64. T. Mičola , 77. A. Rudl , 82. J. Král . ČK: 89. J. Král .
Hráči zápasu: Š. Válek , D. Bartoň - T. Mičola , F. Kolařík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: DOKOUPIL Tomáš - SKALICKÝ Libor, PODHAJSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Petr Juráň
Tip experta: remíza

Utkání ve Lhotě skončí dělbou bodů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku