Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 10:15

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Chropyně v divoké přestřelce zdolali Lhotu u Malenovic


10

Do Chropyně zavítal nováček ze Lhoty a v první půli se na krásném pažitu teprve rozkoukával. Domácí vstřelili čtyři branky a hosté byli zralí na ručník. Ve druhé půli ale hosté ožili a snížili na jednobrankový rozdíl, vyrovnat se jim už nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali čtyři branky

"Vzhledem k četným absencím jsme měli respekt jak utkání zvládneme. Poločas jsme však zvládli famózně a skóre mohlo být ještě vyšší než 4:0. Po pauze jsme ale hosty vlastními chybami posadily do sedla a klukům kteří pravidelně nenastupují docházeli síly. Z jasného zápasu tak bylo rázem drama které se početné divácké návštěvě muselo líbit, navíc když viděli 9 branek. Kluci dnes zaslouží pochvalu za bojovnost, za výkon však především útočníci Vlasatý a Štěpánek, vzadu i přes obdržené branky tvrdily muziku Vaňhara s Poledňákem. Pochvalu za sympatický projev zaslouží i hosté a jejich diváci. Doufejme že se kluci dají zdravotně do pořádku a do Louky pojedeme v silnějším složení," hodnotí dramatický duel Aleš Polášek, sekretář FK Chropyně.




Hosté utkání ještě zdramatizovali

Stanislav Vávra, trenér Lhoty: „Byl to zápas dvou diametrálně odlišných poločasů. V první půli byl soupeř o něco lepší, ale vedení 4:0 jsme mu doslova darovali. Neběhalo nám to, byli jsme zbrklí v rozehrávce, z individuálních chyb jsme obdrželi branky a sami svoje šance neproměnili. V poločase jsme si v kabině něco řekli, hecli to, přeskupili některé hráče a druhý poločas byla úplně jiná písnička. Začali jsme běhat, byli důrazní a měli chuť i za velmi nepříznivého stavu hrát. Soupeři evidentně docházely síly, snížili jsme na 4:3. Škoda jen pátého obdrženého gólu, na vyrovnání už nám zbylo málo času. Promrhaným prvním poločasem jsme bohužel ztratili celý zápas.“



Sestavy


FK Chropyně
L. Dundálek [-] - J. Vlasatý [-] , J. Štěpánek [-] (86. Z. Horák [-] ) , K. Poledňák [-] (64. M. Mareček [-] ) , J. Kovařík [-] , R. Jurčík [-] , D. Hrabal [-] , L. Stratil [-] , R. Poledňák [-] , M. Vaňhara [-] , M. Sanislo [-] (76. L. Šeděnka [-] )

FK Lhota u Malenovic
J. Mikeštík [-] (46. M. Hrubý [-] ) - J. Vyoral [-] (59. T. Bořuta [-] ) , J. Vávra [-] , V. Bartoň [-] , J. Bartoň [-] (79. S. Bartoň [-] ) , L. Mikeštík [-] , D. Bartoň [-] , P. Strojil [-] (74. A. Majer [-] ) , R. Střelec [-] , D. Červenka [-] , P. Menša [-] (59. T. Kovaříček [-] )

Počet diváků: 120. Rozhodčí: TOMAN Stanislav - KONEČNÝ David, ZAKOPAL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Miroslav Dobrovolný
Tip experta: výhra domácích

Chropyně se vrátí na vítěznou vlnu

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku