5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 15:00

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselá schytala v hektickém utkání v Loukách bůra a také dvě červené karty


Branky


24. S. Kuna , 29. S. Kuna , 51. S. Kuna , 65. M. Sadil , 89. J. Borovec
11

Velmi nervózní duel byl k vidění v Loukách, kam zavítal celek z Veselé. Hosté již v prvním dějství obdrželi dvě červené karty a nakonec odjeli s pětibrankovou porážkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali dvě branky

Facebook SK Louky:   Sobotní program pokračoval po 3 porážkách mládeže mužským utkáním, ve kterém Louky hostily silnou Veselou, ze které jsme měli respekt. Úvodních 20 minut nepřineslo jedinou šanci, Veselá byla lepší na míči, ale k ohrožení branky to nevedlo, ani domácí si nepřipravili vůbec nic, k vidění byl velmi opatrný fotbal, kdy ani jedno mužstvo nechtělo udělat chybu. První kloudná akce přišla ve 21. minutě, kdy Pavelka M. centroval do vápna, ale s těžkým míčem si poradil hostující golman. O pár sekund později přišla nemilá zpráva, ale jak se poté ukázalo, tak důležitá. Dlouhý musel s výronem kotníku ze hřiště a nahradil jej Kuna, který dnes neměl ani původně hrát. Po 4 minutách na hřišti předvedl Kuna svou rychlost, na středu si obhodil stopera a střelou k pravé tyči po zemi se měnilo skóre - 1:0. Ve 28. minutě centroval parádně Janča, ale Janotovu střelu do brány zblokoval obránce hostí. Mrzet nás to mohlo jen minutku, protože Pavelka M. našel průnikovou přihrávkou ve vápně Janotu, ten předložil před prázdnou bránu Kunovi - 2:0. První vážnější šancí hostů viděli diváci ve 35. minutě, když se odražený míč dostal po rohovém kopu za vápno a Postava z voleje provětral rukavice Pavelky O. Ve 37. minutě jsme kopali standardku i my, konkrétně Pavelkou M., na kterou si naskočil nejvýše Mikač, ale bránu těsně minul. Ve 40. minutě defacto krásný zápas před početnou kulisou skončil. Veselským hráčům se nelíbil nic neřešící verdikt sudího na půlící čáře, proti kterému protestoval zkušený Dujka a v krátkém sledu za své průpovídky viděl 2 žluté karty. Své si přisadil i golman hostů Červenka a viděl rovnou kartu červenou. Na lavičce to nevydržel asistent trenéra Gajdošík, který za své dlouhotrvající nadávky dostal červenou kartu také a domácí, hostující hráči i pořadatelská služba jej musela držet, aby nedošlo k inzultaci sudího. Veselští hráči chvíli dokonce přemýšleli, že zápas ukončí, ale bohužel se hrálo dál a hned po rozehře to odskákal Kadlík R., kterého jeden z hráčů Veselé zajel tak, že s podezřením na zlomený kotník jej odvezla sanitka k vyšetření.

Domácí přidali další branky

Poločasová přestávka a hlavně odchod do kabin se nesla opět v duchu nepříčetnosti hostující lavičky a došlo k rozmíškám, nicméně do druhé půle se nastoupilo a zápas se nakonec dohrál. V 51. minutě se dostali za obranu Janča s Kunou a šli sami na brankáře, Janča vše vyřešil velmi gentlemansky a předložil Kunovi jeho 3. gól jak na zlatém podnose - 3:0. V 55. minutě zahrozili i hosté, po naší ztrátě, kdy se míč vinou špatné přihrávky odrazil za naše obránce to zkoušel Janíček, ale jeho pokus šel vedle, v 57. minutě měli hosté svou největší šanci, když se Žůrek probil do vápna, ale Pavelka O. jej vychytal. 65. minuta už přinesla další změnu skóre, Sadil si navedl míč na střelu, kterou otřel o záda jednoho z obránců Veselé do protipohybu golmana - 4:0. Sadil mohl za 7 minut přidat i svou druhou trefu, když se centrovaný míč od Pavelky M. dostal po zákroku golmana na vápno, ale střílel nikým neatakován těsně nad. Zápas se dohrával, nechtěli jsme už pustit nulu vzadu, ale ještě jednu gólovou radost jsme si nechali do poslední minuty, Sadil našel uličkou krásně Borovce, který pod golmanem poslal střelu do brány - 5:0. Zápas měl dva klíčové momenty, jedním bylo střídání mladého Kuny ve 22. minutě, který pak 3 góly rozhodl zápas a pak situace v minutě 40., po které přišla Veselá o 2 hráče. Zcela zbytečně Veselani neudrželi nervy kvůli faulu nefaulu na středové čáře, který neměl vliv na vývoj utkání téměř žádný. Od tohoto stavu to bylo o zranění, které bohužel přišlo a o tom, kolik branek dáme.


Ohlasy k zápasu


SK Louky
Michal Novák, činovník: Výhry si ceníme, ale přišli jsme o další 2 hráče a za týden bude velmi těžké složit sestavu, byly to tedy velmi draze vykoupené body. Další utkání sehraje náš A-tým v neděli 3. října v 15:00 na hřišti v Březnici.

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Po dvou chybách v defenzivě hned v první půlhodině jsme se pak nechali navíc vytočit žalostně nepřesným a arogantním rozhodčím Štipčákem a bylo po zápase. Pískáním nefaulů a nepískáním faulů dostal hráče Veselé tam kam chtěl - do psychického vypětí a pak jednal - více než 50 minut jsme hráli v devíti a s levým bekem v bráně. Jinak to výsledkově dopadnout nemohlo. Neznám okolnosti proč se tak stalo, ale od středy do sobotního rána měl delegaci na toto utkání pan Jakub Kadlčák. V sobotu ráno došlo ke změně a byl k tomuto utkání delegován rozhodčí, který letos ještě I.B třídu nepískal...



Sestavy


SK Louky
O. Pavelka [-] - V. Svozil [-] , M. Pavelka [-] , P. Janča [-] , M. Janota [-] , D. Dlouhý [-] (22. S. Kuna [-] ) , T. Nezval [-] , M. Sadil [-] , P. Kuchárek [-] , R. Mikač [-] , R. Kadlík [-] (44. Š. Hercik [-] )

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - M. Šumšal [-] (37. M. Střílka [-] ) , F. Žůrek [-] , T. Janíček [-] , O. Tkadlec [-] , P. Postava [-] , A. Burša [-] , M. Čoček [-] , M. Bodlák [-] , O. Ševčík [-] , T. Dujka [-]

ŽK: 40. T. Dujka , 71. P. Postava . ČK: 40. P. Červenka , 40. T. Dujka .
Hráči zápasu: O. Pavelka , M. Sadil , S. Kuna - A. Burša .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štipčák Martin - KŘIŽKA Filip, HAVRLANT Vítek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Lukáš Malý
Tip experta: remíza

Zápas skončí smírně

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku