4:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 15:30

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Lužkovický Kolařík ve druhé půli hattrickem sestřelil hulínskou Admiru


Branky


11

V souboji Lužkovic a Hulína se v prvním dějství diváci branky nedočkali. Vše si vynahradili ve druhé půli, kdy domácí vstřelili čtyři branky. Navíc Kolařík zkompletoval hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

"První poločas se hrál bojovný zápas zásluhou obou mužstev. Tradiční nápor domácích se tentokrát nekonal, protože přijel silný a nepříjemný soupeř, který domácí do žádných kombinací nepustil. Domácím citelně chyběl špílmachr zraněný Ivo Světlík. Hosté několika pokusy zle ohrozili domácí branku, ale brankář Jenček držel mužstvo nad vodou. Ve zcela rozpadlé obraně domácích vinou různých zranění musel nastoupit i trenér Polášek, který se úkolu zhostil nadmíru zodpovědně. Spolu s našim nejlepším hráčem Krejčím odolávali tlaku hostů a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 0:0," hodnotí první dějství činovník lužkovického fotbalu Jiří Ždanov.

Domácí předvedli brankostroj

"Po změně stran po zřejmě důrazné domluvě začali domácí konečně hrát svoji hru, na kterou jsou diváci zvyklí. Zlepšila se kombinace ve středu pole a přišly i šance. Nejpěknější akci si domácí vytvořili v 52. minutě, kdy Jiří Kovář uličkou mezi beky Admiry poslal do brejku Filipa Kolaříka, který svojí šancí nepohrdl a vstřelil první branku utkání – 1:0. Načal tak nevídanou brankovou šňůru, která znamenala uklidnění v domácím týmu. V 58. minutě po samostatném průniku obranou hostů zvýšil na – 2:0. Netrvalo dlouho a po dalším průniku v 61. minutě byl ve vápně faulován opět Kolařík a nařízenou penaltu sám proměnil – 3:0. Aby nebylo všem problémům Admiry konec, v 64. minutě Kolařík udělal průvan v obraně hostů, opět byl faulován a následnou penaltu zdvořilostně přepustil trenérovi Poláškovi. Trenér Polášek bombou trefil od břevna brankovou čáru a dobíhající Kovář zvýšil na – 4:0. Střelecky disponovaný Kolařík v 84. minutě z voleje ještě nastřelil břevno Černockého branky. V samém závěru domácí zvolnili tempo a hosté se chtěli dočkat alespoň čestného úspěchu, ale brankář Jenček byl zásadně proti," hodnotí druhou půli Jiří Ždanov.



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Petr Polášek, trenér: Zápasy s posledními mužstvy bývají ošidné. Proto jsem rád, že jsme jej zvládli i v tak kombinované sestavě. Hosté měli taky šance, ale nás podržel gólman Jenček.

FK Admira Hulín
web Admiry: Po minulém utkání v Ludkovicích se opakoval stejný scénář i na hřišti v Lužkovicích. První půli se hrál vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách, ale branky nepadly. Poločas skončil 0:0. Ve druhé půli měl první šanci v 51. minutě Miklík, ale nedal a z následného rychlého brejku dali domácí první branku. 1:0. V 57. minutě domácí znovu po rychlé akci zvýšili na 2:0. Navíc hned v 59. minutě po faulu Nedbala kopali domácí penaltu a vedli 3:0. V 63. minutě kopali domácí druhou penaltu a zvýšili již na 4:0. Pak si již domácí náskok hlídali a připsali si tři body. My se zdecimovaným kádrem vinou zranění a pracovním povinostem okupujeme poslední místo v tabulce. V neděli nás čeká doma Slavkov.



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - T. Krejčí [-] , Z. Marčík [-] (67. J. Latif [-] ) , V. Tichý [-] , J. Kovář [-] , Š. Dominik [-] , P. Polášek [-] , P. Novák [-] , J. Hamrlík [-] (48. J. Novotný [-] ) , F. Kolařík [-] , L. Malota [-]

FK Admira Hulín
V. Černocký [-] - M. Jurášek [-] (58. R. Batík [-] ) , P. Janda [-] (20. P. Nedbal [-] ) , J. Barták [-] - A. Dutkevič [-] , E. Němec [-] , J. Miklík [-] (69. D. Vajda [-] ) - A. Tabara [-] , I. Csomor [-] , M. Simerský [-] , M. Podmol [-] -

ŽK: 44. F. Kolařík , 77. J. Latif , 81. J. Kovář - 28. A. Tabara .
Hráči zápasu: A. Jenček , F. Kolařík - E. Němec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VEČEŘA David - VYROUBAL Daniel, ELŠÍK Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Libor Matějíček
Tip experta: výhra domácích

Lužkovice doma vyhrají

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku