1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 10:15

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Holešova se ve Všetulích rozešla s Loukami smírně


Branky


11

Utkání hrané ve Všetulích slibovalo vyrovnanou bitvu, což se nakonec i potvrdilo. Obě branky padly již v první půli. Ve druhém dějství se již stav na ukazateli skóre nezměnil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padla jedna branka na každé straně

Facebook SK Louky:

 

Na krásně připraveném hřišti jsme měli výborný start a mohli jsme za 4 minuty dát tři branky. Bohužel Janota, Kuna ani Janča své velké šance neproměnili. První čtvrthodinu se hrálo převážně na půlce domácího Holešova a tlak jsme korunovali brankou Mikače ve 12. minutě, když z pravé strany centroval Janota, Janča přizvedl míč hlavou na zadní tyč, kde číhal právě náš kapitán - 0:1. Domácí se dostali zpět do zápasu ze své první šance, střela zpoza vápna, parádní zákrok Pavelky, ale následná dorážka na zadní tyči od Leška znamenala vyrovnání - 1:1. Louky měly dále navrch, ale pokračovaly v zahazování šancí, ve 20. minutě pálil z voleje bombou do břevna Janča, ve 24. minutě šel sám na bránu z boku Kuna, ale branku minul jen o centimetry. Domácí se připomněli závarem ve 30. minutě po rohovém kopu, který jsme však s velkým štěstím odvrátili mimo pokutové území.38. minuta přinesla největší šanci zápasu, když Pavelka postupoval z levé strany sám na bránu, napálil zadní tyč a míč se vhodně odrazil k penaltě na úplně volného Kunu, který však minul poloprázdnou branku.

Ve druhém poločasu už branka nepadla

Zatímco první poločas byl koncertem spálených šancí, v tom druhém se oba týmy nikam nehnaly. Domácí mohli strhnout vedení na svou stranu, ale krásnou střelu zpoza vápna do růžku branky chytil Pavelka, Louky se připomněly rychlými brejky Kuny s Jančou, ale nedotáhli jsme je do konce. Zápas byl o tom, kdo udělá chybu, či využije jednu poslední šanci. Šance přišly v posledním dějství tři. Nejprve domácí kopali v 80. minutě roh a Mikač na brankové čáře vyhlavičkovával do rukavic Pavelky. Na druhé straně po standardní situaci vyplaval sám před golmanem Janota, ale jeho dloubáček přeletěl i branku. Rozhodnout mohl v 85. minutě Janča, který si na malém vápně naskočil na roh a jeho prudká střelou hlavou minula tyč o centimetry.


Ohlasy k zápasu



SK Louky
Michal Novák, vedoucí: Před zápasem bychom bod brali, ale po průběhu zápasu je remíza spíše ztrátou, dnes jsme si připravili více šancí než soupeř, ale zahodili jsme toho příliš moc. V dalším zápase hostíme doma Veselou, zápas začíná v sobotu 25. září v 15:00.



Sestavy


SFK Elko Holešov B
M. Oral [-] - J. Kadlčík [-] , D. Ševčík [-] , J. Bártek [-] , V. Štopl [-] (46. D. Daďa [-] ) , R. Pecha [-] - T. Münster [-] , M. Olša [-] (89. K. Pospíšilík [-] ) , J. Leško [-] (89. P. Křížek [-] ) - D. Štoll [-] (55. M. Roubalík [-] ) , T. Zakopal [-] (72. L. Hendrych [-] )

SK Louky
O. Pavelka [-] - V. Svozil [-] (65. Š. Hercik [-] ) , M. Pavelka [-] , P. Janča [-] , M. Janota [-] (83. J. Kadlík [-] ) , S. Kuna [-] , T. Nezval [-] , M. Sadil [-] , P. Kuchárek [-] , R. Mikač [-] , R. Kadlík [-]

ŽK: 60. T. Zakopal , 66. D. Ševčík - 80. M. Pavelka , 82. R. Kadlík .
Hráči zápasu: M. Oral , J. Leško - R. Mikač , O. Pavelka .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: RUMAN Josef - TRAMPOTA Patrick, KONEČNÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Libor Matějíček
Tip experta: remíza

Rezerva Holešova bude remizovat

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku