Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 16:00

6.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Veselou popravil v poslední minutě březnický Vávra


Branky


16

Veselá chtěla potvrdit vzestupnou formu, ale proti byl celek z Březnice. Když už to vypadalo na remízový výsledek, tak v poslední minutě udeřil hostující Vávra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili dvě branky

Z domácího dvojzápasu jsme jednoznačně toužili po šesti bodech. Navíc když v tom prvním před týdnem jsme podali nejen vynikající výkon, ale navíc jsme byli i střelecky nadstandardně efektivní. Do tohoto utkání Veselá vstoupila aktivně a už ve 2. minutě si vypracovala první tutovku. Její neproměnění a následná branka hostí v 7. minutě udali ráz celému prvnímu poločasu. Na 0:2 dávali hosté už po dalších pěti minutách. Branka to byla nádherná, ale padla s velkou dávkou štěstí. Červenka vyboxoval míč na hranici velkého vápna a Vávra z první naslepo přes hlavu trefil horní roh veselské brány. Veselská mizérie nebrala konce a na konci druhé desetiminutovky k překvapení všech rozhodčí pískl penaltový faul Buršovi, kdy útočící hráč při pádu si šikovně na sebe strhl domácího stopera. Čelůstka kopl penaltu vysoko nad. V domácím táboře převládl názor, že úmyslně a chlapsky tím přiznal omyl rozhodčího. Na domácích byla vidět snaha s vývojem utkání něco udělat. Hlavně neproměněná penalty hostů je psychicky zvedla a po půlhodině hry se Veselé podařilo dostat do zápasu. Žaludek jednu ze svých šancí proměnil a šlo se v poločase do kabin z pohledu domácích za hratelného stavu

Hosté dokázali výhru strhnout na svoji stranu

I v druhém poločase byla Březnice vpředu velmi nebezpečná. Před pokutové území Veselé se dostávala po dlouhých výkopech svého gólmana, ale díky rychlosti a přesné kombinaci i díky brejkům. Dvacet minut druhého poločasu domácím na vyrovnání nestačilo a už se začínala prolínat do domácích útočných akcí zbrklost a křeč. Přišla ale 68. minuta a přistrčení míče Janíčkem na Žaludka a Honza se trefil v utkání podruhé. Posledních 20 minut měla pak více ze hry Veselá a i šance na vstřelení vítězného gólu. Ovšem Březnice využívala každé příležitosti k nebezpečným kontrům. A nakonec ten poslední v 90. minutě byl i úspěšný. Domácí udělali hrubku v rozehrávce na půlící čáře a Vávra z brejku trestal. Všechny body si z Veselé odváží Březnice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Po hodech bývá půst. Minulý týden s Lužkovicemi nám tam spadlo téměř vše, dnes bohužel. V závěrečném tlaku ne a ne dát vítěznou branku a naopak soupeř nás z brejku potrestal.

SK Březnice
Jiří Tyl, trenér: Za výhru jsme rádi, ceníme si jí. Kluci odvedli kvalitní zápas, odjezdili ho na pecky. Nevynechali půl minuty.



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - J. Žaludek [-] , T. Janíček [-] , P. Postava [-] , A. Burša [-] , J. Červenka [-] , J. Paták [-] (83. M. Záhořák [-] ) , M. Čoček [-] , M. Bodlák [-] , O. Ševčík [-] (46. O. Tkadlec [-] ) , T. Dujka [-]

SK Březnice
M. Dyšlevský [-] - M. Dostál [-] , J. Mikel [-] (75. J. Mňačko [-] ) , M. Trčala [-] , L. Kadrle [-] (73. M. Pavlíček [-] ) , D. Rosinec [-] , T. Kozel [-] , P. Čelůstka [-] , D. Vávra [-] , A. Běhula [-] , M. Kozmík [-]

ŽK: 43. A. Burša - 33. J. Mikel , 45. T. Kozel , 45. M. Dostál .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Katrňák Milan - ODSTRČILÍK Martin (N), ČERVENKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Kadlec
Tip experta: výhra domácích

Veselá si přípíše s Březnicí tři body

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku