Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 16:00

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselá si proti Lužkovicím s chutí zastřílela


Branky


13

Derby na Veselé mělo nakonec jednoznačný průběh a hosté odjeli s nečekaným debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí předvedli brankovou smršť

 

Čím začít ? Asi tím, že mne na derby strašně překvapila mizerná návštěva. Podcenili jsme vliv souběžně probíhající Barumky. Lidé po měsících proticovidových opatření byli hladoví po velké sportovně-společenské akci a tak zaplnili trať RZ v okolí Slušovic a tradiční fotbalové derby posledního desetiletí v I.B třídě, Veselá - Lužkovice, přišlo o třaskavou atmosféru. Asi jsme měli zvolit pro konání utkání nějaký jiný termín.

 

Samotné hře to ale příliš neuškodilo. Hosté hned v úvodních minutách začali potvrzovat výtečnou formu z posledních utkání a byl to malý zázrak, že v 15. minutě již nevedli 2:0. Nejprve se na levé straně uvolnil Zdeněk Marčík a z malého vápna netrefil prázdnou veselskou branku. Netrefil ani ochrannou síť! Neuplynuly ale ani dvě minuty a hosté ještě nastřelili břevno veselské brány.

 

Ve 21. minutě ale kopala Veselá roh a branku hlavou dal ten, od kterého se to čekalo nejméně. Jednak patří k nejmenším hráčům Veselé a jednak v I.B se trefil naposled 2x do sítě Lípy, to se psal rok 2018, kdy ještě Lípa hrála I.B třídu - Michal Bodlák. Ale je fakt, že trefil i před měsícem v poháru. Možná se mu střelecká forma vrací.

 

Veselá nenechala hosty řádně nadechnout a po sedmi minutách Dujkova levačka se zapsala do statistik zápasu poprvé. Úžasné střele zakroucené k zadní tyči zatleskal i Aleš Jenček, překonaný gólman Lužkovic. V němém úžase seděl v trávě a tleskal …. A když dal v téže minutě další krásnou branku Honza Paták, bylo obrazně po zápase. Opaření hosté pak do poločasu inkasovali ještě 2x.

Domácí přidali další branky

Druhý poločas začala Veselá profesorsky a barcelonská tiki-taky se jí v 61. minutě nevyplatila. Chybou v rozehrávce umožnila Marčíkovi reparát a ten druhou šanci využil. Nespokojenost hrstky diváků vyslyšel ihned Tomáš Dujka a levačkou o minutu později vymetl pavučiny i v opačné bráně zase nechytatelnou křížnou střelou k zadní tyči, mimo dosah brankaře Aleše Jenčeka. Lužkovice se sice nevzdaly naděje na další zkorigování výsledku, zvláště aktivní Marčík několikrát předvedl svou rychlost, ale Petr Červenka ve veselské bráně byl vždy na místě. Skóre utkání uzavřel v 86.minutě Milan Šumšal, kterému míč před odkrytou polovinu brány ideálně naservíroval Tomáš Janíček



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Po dvou porážkách jsme si nutně potřebovali zvýšit sebevědomí i bodový zisk, ale toto nikdo z nás nečekal. To byl balzám na fotbalovou duši, dnes nám tam spadlo téměř vše. Kromě pěkných gólů i řada povedených fotbalových akcí. Jen škoda, že to nevidělo více diváků.

FK Lužkovice-Želechovice
Petr Polášek, trenér: Na zápas mi chybělo 5 hráčů, 6 se mi zranil v 13. minutě. Od té doby jsem byl na lavce jenom z vedoucím. I přesto jsme do 20. minuty mohli vést 3:0. Bohužel šance nedali a naopak inkasovali z rohu na, které jsem upozorňoval. My najednou přestali hrát a domácí co kopli na branku, tak to skončilo v síti. Bohužel nebylo jak udělat změnu. Tak jsme si to vyžrali až do konce. Na zápas musíme rychle zapomenout a doufat, že nás příště bude více. Samozřejmě taky jiný přístup všech hráčů, každý musí u sebe.



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - M. Šumšal [-] , J. Žaludek [-] , T. Janíček [-] , P. Postava [-] (46. P. Dlouhý [-] ) , A. Burša [-] , J. Červenka [-] , M. Čoček [-] , M. Bodlák [-] (60. D. Dlabaja [-] ) , J. Paták [-] (42. O. Tkadlec [-] ) , T. Dujka [-] (86. M. Střílka [-] )

FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - J. Novotný [-] , L. Malota [-] , T. Krejčí [-] , Z. Marčík [-] , A. Rudl [-] (13. P. Novák [-] ) , V. Tichý [-] , J. Kovář [-] , M. Paták [-] , T. Mičola [-] , M. Čala [-]

Hráči zápasu: P. Červenka , T. Dujka - J. Kovář .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: DOBIÁŠ Adam - BRABEC Michael, UHLÍŘOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Staněk
Tip experta: výhra domácích

Veselá v derby Lužkovice porazí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku