4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 16:00

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Louky se konečně střelecky probudily, odnesl to Slavkov p/H


Branky


43. S. Kuna , 51. R. Mikač , 70. T. Nezval , 74. Š. Hercik - 24. T. Hasilík
13

Louky se zatím v soutěži střelecky trápí a v duelu se Slavkovem p/H to chtěly zlomit. Nakonec se jim to i díky dvojnásobné přesilovce podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padla jedna branka na každé straně

První poločas nabídl naprostou divočinu. Hned v 1. minutě mohl svůj premiérový start přetavit v branku Kuna, ale v nájezdu na golmana těsně přestřelil, stejně tak si vedl i v minutě 8. Do další šance se dostal po čtvrthodině hry Pavelka, ale i on v nadějné pozici sám před golmanem přestřelil. Hosté poprvé ohrozili naši branku až ve 24. minutě, kdy po naší ztrátě šel míč zleva až na pravou stranu, kde byl volný Hasilík a ten ukázal našim borcům, jak se proměňují šance - 0:1. Branka s námi hodně zamávala, dělali jsme najednou školácké chyby, jednu takovou musel zlikvidovat famózně ve 27. minutě Pavelka, když hráč hostí vyplaval ve vápně a střílel zcela sám. Také je třeba říct, že se hra výrazně přiostřila, 4 žluté fauly si připsal Slavkov v rozmezí 32. - 43. minuty. Mezitím jsme i vsítili branku, ale tu Kunovi vzal pomezní sudí pro faul na brankáře. Vše se stalo tak, že náš hráč šel sám na golmana a střílel mezi nohy. Golmanovi míč vypadl za něj a Kuna ho dorazil do brány, nicméně podle AR1 už v tu chvíli měl na něm jednu rukavici a proto branka nemohla být uznána. Z prvního dějství to však nebylo vše, ve 44. minutě přišel velmi sporný moment. Náš hráč Nezval uprostřed hřiště mimo hru srazil hráče hostí Pavlicu tělem. Hráč Pavlica podle AR2, který situaci viděl lépe, svůj pád přihrál a dostal žlutou kartu. Jelikož už byla jeho druhou v zápase, byl vyloučen, k této situaci se pak vrátím i na konci této reportáže. Ve 45. minutě, asi pod dojmem křivdy, zajel hráč Pálka domácího Sadila a také si vykoledoval druhou žlutou v zápase a byl vyloučen, zde nutno podotknout, že po zásluze. Hosté byli naprosto rozhozeni a nesoustředěni, že jsme ihned rozehráli kolmici na volného Kunu, který propálil vše, co mu stálo v cestě a vyrovnal na 1:1. Louky tak vsítily první branku nového ročníku.

Domácí strhli výhru na svoji stranu

Druhá půle přinesla tedy málo vídanou situaci přesilovky 11 na 9. Logicky byli domácí lepším týmem a připisovali si velké množství šancí. V 51. minutě stál ve vápně na správném místě u zadní tyče Mikač a neměl těžkou práci - 2:1. Jenže pak jsme přestali hrát a soupeř nám zle nedobře zatápěl i v devíti lidech, byl velmi šikovný. Naše laxnost zapříčinila i penaltu v 60. minutě, kterou však hosté pohrdli a Ondra Pavelka si připsal pěkný zákrok. V 70. minutě se dostal po centru k míči na zadní tyči Nezval, který z 3 metrů vyslal pumelici a zvýšil už na 3:1. Utkání se již dohrávalo a v 74. minutě se prosadil po dalším centru na zadní tyči i Hercik - 4:1. Rád bych se vrátil k situaci ve 44. minutě. Podle delegáta byla situace vyhodnocena rozhodčími na hřišti špatně a náš hráč udeřil hosta jako první pod bradu, ten následně spadl a měl být vyloučen hráč domácích. S tímto pozápasovým verdiktem však nesouhlasíme. Bereme tři body, což byl náš cíl. Zápas byl však znehodnocen dvěma červenými kartami hostí. Je třeba říct, že od půlky první půle si koledovali o vyloučení a některé zákroky byly rozhodně za hranicí. V předchozích kolech jsme to soupeři ulehčili my a pak marně dotahovali, nyní se situace obrátila v náš prospěch, kdy to soupeř ulehčil nám. I v devíti hráčích je sportovní říct, že to kluci ze Slavkova nezabalili a byly zde místa, kdy si krásně situaci vykombinovali dopředu a neměli jsme výhru rozhodně zadarmo.


Ohlasy k zápasu


SK Louky
Michal Novák, činovník: Bereme tři body, což byl náš cíl. Zápas byl však znehodnocen dvěma červenými kartami hostí. Je třeba říct, že od půlky první půle si koledovali o vyloučení a některé zákroky byly rozhodně za hranicí. V předchozích kolech jsme to soupeři ulehčili my a pak marně dotahovali, nyní se situace obrátila v náš prospěch, kdy to soupeř ulehčil nám. I v devíti hráčích je sportovní říct, že to kluci ze Slavkova nezabalili a byly zde místa, kdy si krásně situaci vykombinovali dopředu a neměli jsme výhru rozhodně zadarmo.




Sestavy


SK Louky
O. Pavelka [-] - D. Chytil [-] (60. Š. Hercik [-] ) , V. Svozil [-] , M. Pavelka [-] , M. Janota [-] , S. Kuna [-] (70. T. Caudr [-] ) , T. Nezval [-] , M. Sadil [-] (60. J. Kadlík [-] ) , P. Kuchárek [-] , R. Mikač [-] , R. Kadlík [-]

TJ Slavkov pod Hostýnem
P. Dolák [-] - T. Hasilík [-] (46. P. Darebníček [-] ) , M. Kužel [-] , J. Krajcar [-] , J. Pavlica [-] , R. Pálka [-] , P. Krajcar [-] , Z. Sadil [-] (79. D. Krutošík [-] ) , M. Ulrych [-] (70. A. Truhlář [-] ) , M. Bureš [-] , R. Ponížil [-] (79. J. Čačala [-] )

ŽK: 32. J. Pavlica , 34. J. Krajcar , 36. T. Hasilík , 43. R. Pálka . ČK: 44. J. Pavlica , 45. R. Pálka .
Hráči zápasu: T. Nezval , R. Mikač - M. Bureš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Rodina Robert - MRAVEC Daniel, HRAZDIRA Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Staněk
Tip experta: výhra domácích

Luoky doma získají tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku