1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 16:30

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Hulínský Aleš Tabara rozhodl duel s Loukami


Branky


13

Hulínská Admira nezažila dobrý vstup do sezony a v souboji s Loukami chtěla odčinit debakl ze Lhoty u Malenovic. Nakonec se jí to podařilo i díky trefě Aleše Tabary ze 37. minuty, která tak byla jedinou v utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali úvodní branku

Facebook SK Louky:

 

Na zápas v Hulíně jsme se těšili, krásná tráva, rovné hřiště, chtěli jsme konečně dát branku a hlavně si odvézt 3 body. Od prvních minut se hrál fotbal bez šancí, obě mužstva se střídala v útocích, které ovšem nevedly k žádnému ohrožení. Obrany hrály bez chyb až do 37. minuty, kdy přišel centr, podskočení míče a domácí Tabara proměnil první příležitost zápasu. Gól doslova z ničeho s námi velmi otřásl a do poločasu jsme se ze hřiště zcela vypařili. Obrovskou kaňkou bylo nezaviněné zranění Křeka, který si po špatném došlápnutí udělal něco s kolenem a přijela pro něj záchranka. Do druhé půle jsme šli s cílem házet míče dopředu, přidat v soubojích a hlavně vyrovnat, ideálně otočit. Mezihra nám šla však po vápno, mnoho ztrát v našem podání bylo vodou na mlýn hulínským hráčům, kteří podnikali jeden brejk za druhým. Dlouho jsme se do vyložené šance nemohli dostat, dočkali jsme se až v závěru, kdy po pěkném centru z levé strany zakončoval na zadní tyči Janota hlavou těsně vedle. V 85. minutě centroval pro změnu z pravé strany Janota, jeho pobídka skončila na tyči, dorážku obstaral Mikač do brankáře a následná střela Sadila z vápna šla mimo. Z naši strany to bylo bohužel vše.      

Domácí si těsnou výhru uhlídali

Z webu Admiry:

 

Začátek zápasu byl o obou stran opatrný, hrálo se většinou ve středu hřiště a šancí na obou stranách bylo poskromnu. Mladý a běhavý kolektiv hostů se snažil naši hru rozběhat, ale naše defenzíva pracovala spolehlivě. Ve 37 minutě poslal míč do vápna hostí Barták, Tabara si ho mezi obránci zpracoval na prsou a střelou k pravé tyči nás poslal do vedení 1:0. A jak se ukázalo, byla to i branka vítězná. Do konce poločasu se již nic vážnějšího nestalo.
Také druhá půle měla stejný scénář, hrálo se spíše uprostřed hřiště. První šanci měli v 70 minutě hosté, po centru z levé strany hlavičkoval u zadní tyče hráč hostí vedle pravé tyče Černockého brány. Ještě větší šance na vyrovnání přišla v 85 minutě, kdy se centr z pravé strany odrazil od levé tyčky před bránu, následnou střelu vyrazil Černocký špičkou před sebe a volný ůtočník hostí mířil jen vedle pravé tyče. Do konce se stav již nezměnil a my jsme si připsaly první 3 body a vstřelili první branku.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry: V tomto zápase jsme podali koncentrovanější výkon a odpoutali se ze dna tabulky. V neděli zajíždíme do Kostelce u Zlína, kde je výkop v 16 hodin.

SK Louky
Michal Novák, vedoucí: Potřebujeme dát branku jako sůl a konečně získat tři body, další příležitost budeme mít doma 28. srpna, kdy v 16:00 hrajeme proti Slavkovu pod Hostýnem.



Sestavy


FK Admira Hulín
V. Černocký [-] - M. Zavadil [-] , J. Barták [-] , M. Jurášek [-] - S. Mrhálek [-] , A. Dutkevič [-] (90. V. Schaffer [-] ) , I. Csomor [-] (76. M. Nedbal [-] ) , J. Miklík [-] , Z. Prokop [-] - A. Tabara [-] , M. Podmol [-] (78. D. Vajda [-] ) -

SK Louky
O. Pavelka [-] - V. Svozil [-] (85. J. Borovec [-] ) , T. Nezval [-] , M. Pavelka [-] (73. J. Kadlík [-] ) , Š. Hercik [-] (58. T. Burša [-] ) , M. Janota [-] , A. Křek [-] (46. P. Janča [-] ) , M. Sadil [-] , P. Kuchárek [-] , R. Mikač [-] , R. Kadlík [-]

ŽK: 30. A. Tabara , 52. Z. Prokop - 69. P. Kuchárek , 82. T. Nezval .
Hráči zápasu: V. Černocký , A. Tabara - O. Pavelka , M. Janota .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TOMAN Stanislav - KADLČÁK Jakub, MRŇKA Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Chytil
Tip experta: výhra hostů

Louky si přijedou do Hulína pro tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku