0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 16:30

3.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola se na Veselé z výhry radovala Mladcová


Branky


13

Magnet kola přinesl v první půli bezbrankovou partii. Vše odstartoval po změně stran kanonýr Haloda a hosté pak přidali další dvě trefy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Zdeněk Kučera: Zápas neměl předem favorita. My jsme si po venkovní výhře v Tečovicích sice na Mladcovou věřili, ale jednak Mladcová není náš šálek kávy (už jsme ji 3 roky neporazili) a jednak čtyři vynucené změny v sestavě a na klíčových postech, to už bylo v zápase znát. Zápas se ale lámal již v první půli, tu jsme určitě měli lepší než soupeř. Šance sice měl i soupeř, ale ty naše si dovolím tvrdit, že byly gólovější, ale oba brankaři dominovali (Petrové Kupka a Červenka rozhodně patří dlouhodobě k brankařské špičce v této třídě). Tomu hostujícímu Petrovi dokonce pomohlo i břevno po hlavičce Tomáše Janíčka. Míč pak tancoval na brankové čáře, ale efekt pro domácí žádný. Jak se říká, měli jsme Mladcovou na lopatě.

Hosté představili brankostroj

 Zdeněk Kučera: Ovšem stačila chvilková nekoncentrovanost po příchodu z kabin na druhou půli a hosté šli v 47. minutě po brance Halody do vedení. A psychika zafungovala. Domácí branka srazila do kolen. Počítali s průběhem jako v první půli a věřili, že střeleckou smůlu protrhnou. Opak se ale stal pravdou. Mladcová po brance ožila, stouplo ji sebevědomí a kráčela si pro čtvrté vítězství nad Veselou v řadě. Veselá už si přestala vytvářet gólové situace a pokud už se dostala na dostřel Kupkovy brány, tak tomuto čtyřicetiletému veteránovi příliš starostí nepřidělala. Ani za hry, ani ze standardních situací. Centry byly většinou přetažené do území nikoho a střely trefovaly převážně nejbližšího protihráče. Proto nakonec po nedorozumění a vlastních chybách v defenzívě Veselá soupeři darovala další dvě gólové situace, které Kahaja a Chludil využili

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Mladcová asi po půli na tři body nemyslela, ale za výkon v druhé půli si výhru určitě zasloužila.

FK Mladcová
Zdeněk Hrnčiřík, vedoucí: Začátek utkání nám oproti předešlému víkendu vyšel. Vstoupili jsme do utkání aktivně, dobře se pohybovali, kombinovali. Škoda jen že jsme z podařeného úvodu nevytěžili i vedoucí branku. V druhé polovině prvního poločasu domácí převzali iniciativu a nadělali nám spoustu problémů, které jsme vyřešili i díky výborně chytajícímu Bobovi Kupkovi. Z kraje druhé půle jsme se dostali do vedení po chytré přihrávce Kahaji a zakončujícího Halody. Po zbytek utkání jsme hráli poctivě v obraně, domácí jsme skoro do ničeho nepouštěli a do otevřenější obrany Veselé přidali další dvě branky.



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - M. Šumšal [-] , M. Střílka [-] (88. M. Záhořák [-] ) , T. Janíček [-] , O. Tkadlec [-] , M. Odstrčilík [-] , J. Červenka [-] , M. Čoček [-] (79. T. Václavík [-] ) , M. Bodlák [-] (72. A. Gresl [-] ) , O. Ševčík [-] (81. A. Andresio [-] ) , T. Dujka [-]

FK Mladcová
P. Kupka [-] - J. Zapletal [-] , M. Kraváček [-] (79. M. Hoza [-] ) , T. Klein [-] (54. M. Višenka [-] ) , D. Kahaja [-] , F. Hájek [-] , O. Blažek [-] , J. Chludil [-] (80. M. Čihánek [-] ) , D. Sklenář [-] , M. Lipoti [-] , T. Haloda [-]

ŽK: 55. O. Tkadlec - 77. O. Blažek .
Hráči zápasu: P. Červenka - P. Kupka , T. Haloda , D. Kahaja .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: DOSTÁLEK Josef - RUMAN Josef, JÄGER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Vaculík
Tip experta: výhra domácích

Veselá doma Mlacovou porazí

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku