Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 10:15

2.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Veselá v neděli loupila v Tečovicích


Branky


13

Hosté zahájili sebevědoměji a vytvořili si mírnou převahu v poli. Lépe a přesněji kombinovali a těžili z herní zkušenosti exligistů ve svém týmu. Domácí bez brankáře Jokla, kterého však se ctí zastoupil i po delší herní pauze Stanislav Kristek a Vrágy odpovídali soustředěným výkonem, kterému se ale nevyhnul větší počet nepřesností a technických chyb než na straně soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly čtyři branky

Do vedení šel tým z Veselé, když míč z přetaženého trestného kopu Dujky ze strany vrácený před Kristkovu branku doklepl Šumšal (0:1). Ovšem hned za tři minuty potáhl míč po pravé straně do vápna hostí Vopatřil a zpětnou přihrávkou vybídl Daniela k vyrovnání (1:1). Hosté si pak vytvořili herní převahu, Dujkovu ránu ale Kristek vyrazil, dorážku Janíčka zablokovali beci domácích, po rohu hostí skončil hlavičkovaný míč na břevně domácí brány a z lajny jej pak odkopával Michal Dorazín. Po chybné rozehrávce ve středu pole se dostal k míči Paták, jeho centr ale Šumšal poslal pouze do rukou domácího brankáře. Na druhé straně se urodila pohledná akce po několika výměnách míče mezi Brunclíkem a Vopatřilem, míč ale nakonec skončil v Červenkově náručí, pak kopali domácí ve 36´min. roh, míč se skrumáže se dostal na hranici velkého pokutového území, kde jej vybojoval Brunclík a přes Davida Dorazína se dostal až k Danielovi, který poslal domácí vydařenou střelou do šibenice do vedení 2:1. Ovšem po chvilce bylo ve 40´min. znovu vyrovnáno, když po chybě Závody skončil nakonec míč v zámezí. Dujkův roh pak poslal do sítě Šumšal a bylo 2:2. Z protiútoku uvolnil na druhé straně David Dorazín Vopatřila, ale jeho dobrou střelu z 18ti m golman hostí zlikvidoval.

Hosté dokázali výhru strhnout na svoji stranu

Ve druhé půli hosté zařadili na další rychlostní stupeň a přitlačili domácí více než v prvé půli. Domácí gólman po chybném odkopu svou chybu napravil, když vychytal Šumšala, Janíček z dvacítky střílel těsně mimo a po chybě domácích v rozehrávce střílel Postava těsně vedle. V 59´min. vstřelili hosté Dujkou gól, který ale pro postavení mimo hru nemohl být uznán. Vše si ale dotyčný střelec vynahradil po trestném kopu v 63´ min., když na jeho do šibenice letící míč Kristek nemohl dosáhnout (2:3). Ale opět nedlouho poté dokázali domácí vyrovnat, když po rohu mířícím na přední tyč ve skrumáži dorazil míč Michal Dorazín (3:3). Hosté se ale dále tlačili na domácí polovinu. Po linii Dujka – Janíček – Šumšal trefil posledně jmenovaný pouze nohy brankáře, po dlouhém rohu Dujky se míč dostal po zpětné narážečce k Postavovi, ten byl ale v postavení mimo hru a tak hostím nebyl uznán druhý gól. Pak ještě domácí gólman vyrazil Janíčkovu střelu. V závěru utkání v 88´min. , kdy hosté měli herně navrch, se domácí po odkopu stoperů po linii Filip Ondík – David Dorazín – Aleš Ondík dostali sami do vyložené pozice před Červenku, ale Aleš Ondík trefil pouze do něj. Odražený míč z brejku se dostal v 89´min. nakonec k Janíčkovi, který utekl domácí obraně a Kristkovi v brance domácích nedal šanci (3:4).



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, činovník: Po utkání, které už vypadalo na remízu, se tak radují šťastnější hosté. Body za vítězství by mohli brát i domácí, to by si ale museli pohlídat standartní situace, ze kterých dostali 3 branky a nebo využít poslední příležitost v závěru zápasu. V praxi se tak potvrdilo pravidlo „NEDÁŠ!“ – „DOSTANEŠ“ a smutní zůstali domácí.

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Zápas jsme si zdramatizovali především vlastními chybami a nepřesnostmi. Bylo jich opravdu příliš. Ale jde o začátek sezóny. Věřme, že zápas od zápasu bude našich chyb jak v rozehrávce, tak i v koncovce ubývat. Dnes jsme hodně rádi hlavně za výsledek a tři body. Ale také za bojovnost až do posledních vteřin zápasu, kdy jsme také o konečném výsledku rozhodli. Za přístup musím všechny kluky pochválit. Nenechali se otrávit ani lacině inkasovanými brankami ani neuznanými góly v síti soupeře.



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
S. Kristek [-] - M. Brunclík [-] , P. Daniel [-] , D. Dorazín [-] , D. Chovanec [-] , R. Závoda [-] , D. Holman [-] (69. A. Ondík [-] ) , M. Dorazín [-] , J. Vopatřil [-] , M. Juhaňák [-] , L. Řiháček [-] (62. F. Ondík [-] )

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - M. Šumšal [-] , T. Janíček [-] , A. Burša [-] , J. Červenka [-] (90. A. Gresl [-] ) , P. Postava [-] , M. Čoček [-] , J. Paták [-] , M. Střílka [-] (59. M. Záhořák [-] ) , T. Divoký [-] (35. O. Ševčík [-] ) , T. Dujka [-]

Počet diváků: 65. Rozhodčí: KADLČÁK Jakub - RODINA Robert, VESELÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Miloš Starý
Tip experta: remíza

Utkání v Tečovicích skončí dělbou bodů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku