2:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov už třetí zápas v řadě bodoval, na penalty si poradil s Mostem


Branky


0

Zápasy, jakým byl souboj Mostu s Benešovem, jsou pro oba týmy vždy v kalendáři výrazně podrženy. Když se vám totiž v soutěži nedaří, není nic lepšího, než se znovu nastartovat k lepším výsledkům porážkou některého z týmů u dna tabulky. A k těm oba celky zatím patří. Snad i proto skončilo vzájemné měření sil remízou, ze které mohou mít větší radost hosté z Benešova, když se dokázali lépe popasovat s penaltovým rozstřelem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na trefu Kučaby odpověděl hbitě Černý

V první dobré šanci se Mosteckým divákům prezentovali hosté z Benešova. Vrňák svým centrem do vápna přesně našel Čapka, který pálil z první jen těsně nad břevno domácí svatyně. I první branku si vzali na starost hráči Benešova. Kučaba pronikl s míčem až do šestnáctky, kde se dokázal obratně vyhnout Černému a zavěsil přesně k zadní tyči bezmocného Divkoviče – 0:1. Černý se s tímto selháním nehodlal dlouze smiřovat a rázně jej napravil už za dvě minuty, když rozvlnil síť přesnou ranou k tyči z trestného kopu – 1:1. Vzápětí dostal domácí stoper z další dobře postavené standardky, tentokrát už však tak přesný nebyl a přestřelil. Poslední velkou příležitost prvního poločasu pak mělo už v nastavení na svědomí duo Hejda – Surynek, když se první snažil ve vápně oslovit druhého. Do jejich akce se však vřítil Štancl a jen málo chybělo, aby přitom sám neprostřelil vlastního brankáře. Poločasový stav tak zůstal nerozhodný.

Remízu trefil Surynek

Ve druhém poločase se to nejpodstatnější odehrálo hned na začátku. Už ve čtyřicáté deváté minutě Přenesl Rejhon míč zprava na nehlídaného Laštovku a po jeho zakončení do odkryté branky šli hosté znovu do vedení – 1:2. I tentokrát však měli domácí připravenu bleskovou odpověď, když se opět po krátkých dvou minutách naběhl Surynek do vápna na centr z levé strany a propálil vše co mu stálo v cestě – 2:2. I napotřetí pak mohli jít do vedení hosté. Rejhon pálil tvrdě, ovšem pouze do Divkoviče, od kterého se míč odrazil k dorážejícímu Laštovkovi. Ten zakončil sice dobře, ještě lépe se ale prezentoval znovu Divkovič, který efektivní robinzonádou stihl míč vyškrábnout. V závěrečné fázi zápasu pak měli navrch spíše domácí, kteří Benešov tlačili více a více, do větší šance, natož pak k brance to ale nevedlo a na řadu tak přišel penaltový rozstřel.

Most v rozstřelu naprosto zklamal

Pokud se v zápase dařilo Mostu spolehlivě odpovídat na úspěšnou střelbu soupeře, do penaltové loterie si už tuto schopnost nepřenesl. Hned tři první střelci domácích totiž nedokázali své pokusy proměnit. Jak Gedeon, tak Černý s Hejdou odcházeli od branky se sklopenou hlavou a jelikož hosté udrželi nervy na uzdě lépe, radovali se z bonusového bodu už ve čtvrté série. Krom Turka proměnili všichni Benešovští exekutoři, rozhodující kop si pak připsal Braný.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


Mostecký fotbalový klub
T. Divkovič [-] - M. Šíša [-] , V. Heger [-] , J. Černý [-] , J. Chábera [-] - J. Štefko [-] (55. Z. Weickert [-] ) , L. Bouška [-] (74. M. Koudelka [-] ) , P. Gedeon [-] , M. Hejda [-] - M. Surynek [-] , Š. Hájek [-] (74. J. Kotlan [-] )

SK Benešov
M. Štěpánek [-] - M. Večera [-] , L. Braný [-] , Z. Vrňák [-] (90. M. Turek [-] ) , M. Štancl [-] - P. Čapek [-] , D. Rejhon [-] (77. F. Bourenane [-] ) , J. Laštovka [-] , J. Žák [-] , D. Skopec [-] - M. Kučaba [-]

ŽK: 73. M. Štancl , 81. J. Laštovka , 90. L. Braný .
Místo: Josefa Masopusta / tráva. Počet diváků: 224. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - Cihlář, Simbartl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.