1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 13:30

13.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšová přišla o výhru s Bystřicí pod Hostýnem až nastaveném času


Branky


5

Fotbalisté Nevšové si zopakovali stejný scenář, který je potkal v posledním duelu v Luhačovicích. Po půli nad Bystřicí pod Hostýnem vedli o jednu branku. Nevšová přišla o výhru s Bystřicí pod Hostýnem až  nastaveném času, kdy se trefil hostující Křivánek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali úvodní branku

Facebook TJ Sokol Nevšová:

První půle byla víceméně vyrovnaná, v 34 . minutě jsme se ujali vedení brankou Dana Šťastného a byli lepším mužstvem. Bohužel další vyložené šance jsme nevyužili a mohli tak utkání rozhodnout. Naopak soupeř v závěru v 93. minutě zápasu po rohovém kopu skóroval a zápas vyrovnal. Zápas, ve kterém jsme měli brát tři body rozhodli bohužel neproměněné šance, nekolektivní hra mužstva a rozhodčí, který k remíze hostů nemalou měrou svým výkonem ve druhé půli přispěl. Nevšová tak ztratila další tkání v závěrečných minutách, které v konečném účtování Krajského přeboru mohou nakonec hodně chybět.  

 

 

Hosté dokázali srovnat

Roman Ondroušek, trenér Bystřice pod Hostýnem: „Dobrý bod. Nevšová hrála dobře, šla do vedení. My i kvůli pozdnímu příjezdu nebyli ideálně připravení, spíše rozhození. V první půli nám to nešlo. Hru oživilo až střídání a po přestávce jsme hráli většinu času na polovině soupeře, který hrál na brejky. A kdyby jednu ze tří možností využil, asi by bylo po zápase, naštěstí nás gólman podržel. Byli jsme aktivní do konce, měli hromadu standardek, ale až po poslední v nastavení se nám podařil míč dotlačit do brány. To odpálilo vlnu emocí a slz štěstí nejen u hráčů, ale i našich fanoušků, kterých přijel plný autobus."



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
M. Křížek [-] - D. Šťastný [-] (90. R. Kvěťák [-] ) , M. Mujkoš [-] , S. Beňo [-] , J. Fuksa [-] , A. Urbánek [-] , L. Hladík [-] (90. M. Gabko [-] ) , M. Polách [-] , M. Toman [-] , L. Kutra [-] , V. Tomšů [-]

FK Bystřice pod Hostýnem
J. Kiza [-] - S. Tommalieh [-] (46. S. Hwedieh [-] ) , L. Křivánek [-] , P. Lendler [-] , S. Zámorský [-] (60. D. Horák [-] ) , J. Hostaša [-] (64. D. Dvořáček [-] ) , D. Ondroušek [-] , D. Paták [-] , L. Juhas [-] , M. Tomaštík [-] , J. Ligač [-] (80. J. Kouřil [-] )

ŽK: 89. M. Mujkoš - 29. P. Lendler .
Hráči zápasu: A. Urbánek , D. Šťastný - L. Křivánek , J. Kiza .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZICHÁČEK Martin - VYCHODIL Michal, HORVÁTH Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 11:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 18:01
Petr Koseček

Expert: Jan Šebák
Tip experta: výhra domácích

Nevšová bude bodovat naplno

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 20:20

Tip: výhra domácích