0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 13:30

13.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Karlovice uhrály s favorizovanými Kvasicemi remízu


Branky


5

Velké Karlovice potřebují body k záchraně jako sůl a tentokrát je prověřily Kvasice. Favorizovaní hosté nakonec branku nedali a také domácí útočníci se neprosadili. Utkání tak skončilo bezbrankovou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Velké Karlovice bojují o záchranu a už v předchozím domácím utkání dokázaly potrápit favorizované Luhačovice, kdy o body přišly až v samotném závěru. Navíc se na duel s Kvasicemi trenéru Vyškovskému do sestavy vrátili někteří zkušení hráči a na výkonu celého mužstva to bylo znát. Velké Karlovice si hlavně v první půli vytvořily několik dobrých šancí ke vstřelení branky. Hostující gólman však byl pozorný. Hosté měli více míč na svých kopačkách, ale směrem dopředu toho příliš nepředvedli. A tak nakonec mohou děkovat brankáři Svobodovi, který jim pomohl udržet čisté konto.

Ani ve druhé půli se diváci branky nedočkali

Kvasice v posledním duelu domá nestačily na Slušovice a na Valašsku chtěly bodovat naplno. Domácím tým, který potřebuje k záchraně každý bodík, je však zaskočil aktivní hrou a zejména v prvním dějství si vytvořil několik nadějných příležitostí. Ve druhé půli měli míč více na kopačkách hostující hráči, ale branku se jim vstřelit nepodařilo.

Jindřich Lehkoživ, trenér Kvasic: „Jestliže chceme hrát v horní polovině tabulky, tak si nemůžeme dovolit podávat takové výkony jako v Karlovicích. Místo třech bodů máme jeden, a to díky výbornému výkonu našeho brankáře Svobody. Výkonem a hlavně přístupem některých hráčů k zápasu jsem hodně zklamaný.“



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka
L. Sedlák [-] - R. Maňák [-] - J. Píšek [-] - T. Štuler [-] - P. Škrobák [-] (53. J. Podešva [-] ) , O. Gajdoš [-] , M. Kovář [-] , J. Mikula [-] , J. Kučera [-] , T. Ondřejka [-] , R. Zeť [-]

FC Kvasice
J. Svoboda [-] - D. Chytil [-] , J. Sigmund [-] , J. Ferko [-] , L. Berky [-] (64. J. Baculák [-] ) , K. Majkrič [-] , D. Stratil [-] , M. Neubert [-] , J. Žiška [-] , M. Třasoň [-] , D. Drápal [-] (69. R. Zapletal [-] )

ŽK: 21. T. Štuler , 90. T. Ondřejka - 37. J. Ferko , 86. M. Neubert , 90. D. Chytil .
Hráči zápasu: L. Sedlák , O. Gajdoš - J. Svoboda , J. Žiška .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - KOVÁŘČÍK Dominik, ZUBEK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 11:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 18:01
Petr Koseček

Expert: Jan Šebák
Tip experta: výhra hostů

Kvasice si přijedou pro tři body

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 20:20

Tip: výhra hostů