V. Tomšů 47.
V. Tomšů 61. (p.)
2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 14:30

11.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšová nezvládla závěr utkání s Boršicemi a zůstala bez bodu


Branky


47. V. Tomšů , 61. V. Tomšů (p.) - 42. V. Suchánek , 83. J. Janík , 88. P. Kučera
6

Fotbalisté z Nevšové chtěli proti Boršicím potvrdit cennou výhru z Brumova, ale to se jim nakonec nepodařilo. Hosté předvedli mohutný finiš a během posledních minut utkání obrátili ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili jednu branku

facebook Nevšové:

V první půli se nehrál moc pohledný fotbal, z naší strany spousta zbytečně ztracených míčů a soupeř dobře četl hru, což také potvrdil gólem téměř z poloviny hřiště, kdy nachytal jak se říká "na hruškách" našeho gólmana. Druhá půle začala svižně hned v úvodu se hlavou prosadil Vašek Tomšů a srovnal tak utkání na 1-1. I nadále jsme byli lepší na míči, a prakticky soupeře k ničemu nepustili. V 60. minutě po faulu v pokutovém území jsme dokázali vstřelit druhou branku, kdy penaltu proměnil Vašek Tomšů. Bohužel jsme slibně rozehraný zápas nezvládli a v závěru v rozmezí dvou minut inkasovali ze standartních situací a naprosto zbytečnými góly si zápas sami prohráli.

Hosté dokázali výhru strhnout na svoji stranu

facebook Boršic:

 

"Nevšová byla v prvním poločase aktivnější, z optického tlaku si vytěžila jen několik standartních situací. Ve 42. minutě přišel nejkrásnější okamžik zápasu. Suchánek si všiml vyběhnuvšího gólmana a parádním lobem z víc jak poloviny hřiště napodobil Patrika Schicka. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že musíme přežít úvodních 15 minut, jenže jako bych hrách na zeď házel. Ve 46. minutě domácí vyrovnali a v 61. minutě už vedli, když rozhodčí posoudil zákrok Gavendy jako penaltový a brankář Janečka následně neměl šanci. Otočka domácích nás ale nakopla, přidali jsme a závěrečný tlak využili k parádnímu finiši. V 83. minutě jsme srovnali hlavou po Suchánkově skvěle načasovaném pasu za obranu a v 88. minutě se štěstím protlačil za záda brankáře míč po rohovém kopu Yatsychyn. Kluci zaslouží můj obdiv, že zápas nezabalili a bojovali až do konce" smekl před našimi borci lodivod Pavel Kučera.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Boršice si za bojovnost body zaslouží, tentokrát chtěly více a na jejich výkonu to bylo vidět po celou dobu zápasu.




Sestavy


TJ Sokol Nevšová
M. Křížek [-] - S. Beňo [-] , L. Zápotoka [-] (46. M. Mujkoš [-] ) , D. Blanař [-] (83. R. Kvěťák [-] ) , D. Šťastný [-] , A. Urbánek [-] , L. Hladík [-] (75. J. Fuksa [-] ) , M. Polách [-] , M. Toman [-] , L. Kutra [-] , V. Tomšů [-]

SK Boršice
R. Janečka [-] - J. Janík [-] , J. Kaňovský [-] (61. M. Vrtal [-] ) , E. Trlida [-] (72. P. Kučera [-] ) , O. Večeřa [-] , V. Suchánek [-] , M. Březina [-] , M. Cigoš [-] , M. Gavenda [-] (72. V. Yatsyshyn [-] ) , T. Oslzla [-] , P. Dovrtěl [-]

Hráči zápasu: M. Toman , V. Tomšů - J. Janík , V. Suchánek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: AMBROZ Zdeněk - KOVÁŘČÍK Dominik, FILGAS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Milan Ptáček
Tip experta: výhra domácích

Nevšová si přiíše tři body