1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:00

9.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovický Baťov nedal Nevšové žádnou šanci


Branky


6

V Nevšové se představil jeden z aspirantů na postup - celek z otrokovického Baťova. V první půli byl stav nerozhodný. Hosté o své výhře rozhodli třemi trefami ve druhém dějství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padla jedna branka na každé straně

Facebook TJ Sokol Nevšová:

V první půli se hrál vyrovnaný fotbal, dostali jsme do slibných šancí, které zůstaly bohužel neproměněny a to nás v druhé půli hodně mrzelo. Baťov i díky své fotbalové vyzrálosti a kompaktnosti dokázal ze svých šancí vytěžit maximum a uštědřil nám lekci z produktivity. Bohužel proti takovému soupeři se šance musí proměňovat, protože každá naše chyba v utkání je pak soupeřem trestána. Tři body tak putují do Otrokovic, nám se v poslední době nedaří především druhé poločasy a na tom bychom chtěly zapracobat.

Hosté přidali další branky

Utkání v Nevšové přineslo pět branek a nakonec jasnou výhru lídra tabulky. Přesto domácí dokázali zejména v první půli držet s favorizovaným celkem krok. Ve druhé části se už ale projevila větší herní vyzrálost hostujícího celku, který ji dokázal přetavit ve tři branky. Výhra hostí je naprosto zasloužená a Baťov tak stále okupuje nejvyšší příčky Krajského přeboru.

 

Petr Zapletal, trenér SK Baťov:
"Zajímavé utkáni se spoustou šancí. První poločas byl herně vyrovnaný a spravedlivě brankově srovnaný. Druhý poločas jsme již domácí herně přehrávali , vstřelil tři hezké góly a zaslouženě zvítězili.

 

 

 



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
M. Křížek [-] - D. Blanař [-] (79. M. Gabko [-] ) , D. Šťastný [-] , A. Urbánek [-] , M. Mujkoš [-] , J. Fuksa [-] , L. Hladík [-] (73. L. Zápotoka [-] ) , M. Polách [-] , M. Toman [-] , L. Kutra [-] , V. Tomšů [-]

SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - V. Zapletal [-] , J. Kašík [-] , A. Bršlica [-] , P. Bršlica [-] , J. Dvořáček [-] (86. J. Kadlec [-] ) , M. Vitásek [-] , J. Gojš [-] (78. M. Bína [-] ) , P. Šiška [-] (73. Z. Ondráš [-] ) , P. Krajča [-] , O. Žáček [-] (86. R. Klíma [-] )

ŽK: 41. M. Polách , 62. V. Tomšů , 88. J. Fuksa - 40. A. Bršlica , 64. M. Vitásek , 69. V. Zapletal .
Hráči zápasu: M. Polách - P. Krajča , O. Žáček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Horváth Antonín - JÍLKOVÁ Karolína, STODŮLKA René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Jiří Holý
Tip experta: remíza

Zápas skončí smírně

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů