3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2021 18:30

8.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Otrokovický Baťov zlomil odpor Velkých Karlovic až po přestávce


Branky


6

Favoritem duelu byl domácí tým, který se ale na tři body hodně nadřel. O své výhře rozhodli domácí až ve druhé půli, kdy se jim podařilo vstřelit dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padla jedna branka na každé straně

Z webu SK Baťov:

 

Zápas se od prvních minut odvíjel dle očekávaného scénáře, Baťov se aktivní hrou snažil trpělivě dobývat obranný val hostí, kteří bránili minimálně v 8 lidech a hrozili rychlými brejky, které vedl zejména výborný Šimon Karlík. Do první šance se tak domácí dostali až po více než čtvrthodině hry, kdy Gojš přesprintoval stopery Karlovic, místo zakončení se však pokusil hledat lépe postavené spoluhráče a následnou střelu obrana hostí zblokovala. O 10 minut později už se baťovští dočkali, Krajča se na pravé straně uvolnil, přetaženým centrem našel Gojše a ten hlavou otevřel skóre utkání. Přítomní diváci se začali těšit na další příděl branek v brance Bila, defenziva hostí však předváděla velmi dobrý výkon a domácí do velkých šancí nepouštěla, za zmínku tak stojí až pěkná individuální akce Šišky, jenž před hranicí šestnáctky připravil dobrou pozici Kašíkovi, ten však střílel jen do náruče hostujícího brankáře. A tak přišel trest, k přímému kopu v ideální pozici se postavil Ondřejka, jeho levačka obstřelila zeď a poslala míč přesně za háčky levé Vitáskovy tyče. Ve 44.minutě mohlo být s baťovskými ještě hůř, Podešva využil skuliny na pravé straně obrany domácích a řítil se na Vitáska, křižující Zapletal jej však donutil střílet už z hranice vápna a gólman si s nepříliš podařenou střelou bez problémů poradil.

Domácí strhli výhru na svoji stranu

Varování z konce poločasu si domácí vzali k srdci a ve druhé půli přidali na pohybu i na přesnosti, odměnou jim byly přicházející šance. Zadní řady Karlovic odolávaly až do 65.minuty, kdy přišel rozhodující moment zápasu, po kombinaci se prosadil Krajča a vnesl na domácí kopačky potřebný klid. Když vzápětí přidal svůj druhý gól v tomto zápase Gojš, bylo jasné, že body zůstanou doma. Hosté se ve druhé půli na polovinu Baťova dostávali už jen sporadicky a tak bylo jen otázkou, jestli domácí svůj náskok dokáží navýšit, ti však své šance buď překombinovali, nebo se jejich pokusy ať už za přispění obránců, či gólmana Bila nevešly mezi tyče karlovických. A když se v samém závěru neujal ani krásný volej Štefky po ideální nabídce A.Bršlici, skončil zápas dvoubrankovým vítězstvím Baťova.

 

 

 

Fotogalerii z utkání najdete zde: https://ladabrslica.rajce.idnes.cz/KP_2021_22_SKB_vs._VKK/?utm_source=notification&utm_medium=email&utm_campaign=album-created



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
Petr Zapletal, trenér: V zajímavém utkání jsme podali dobrý výkon. Soupeř sice přijel oslaben o své zraněné hráče ale podal sympatický výkon, který přispěl k dobré úrovni zápasu. S naším výkonem jsme taky spokojeni, v poli jsme kontrolovali hru, vstřelili tři hezké branky a zaslouženě zvítězili.




Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - P. Bršlica [-] , J. Kašík [-] , A. Llanos [-] (33. O. Žáček [-] ) , J. Dvořáček [-] (85. J. Štefka [-] ) , M. Vitásek [-] (78. A. Bršlica [-] ) , J. Sotolář [-] , J. Gojš [-] (85. R. Klíma [-] ) , P. Krajča [-] (78. A. Skyba [-] ) , V. Zapletal [-] , P. Šiška [-]

FC Velké Karlovice+Karolinka
T. Bil [-] - J. Podešva [-] , R. Maňák [-] - J. Píšek [-] - T. Štuler [-] - A. Korabík [-] , J. Mikula [-] , Š. Karlík [-] , T. Ondřejka [-] , J. Pavelka [-] , M. Jurajda [-] (62. J. Langer [-] )

ŽK: 60. J. Sotolář , 83. A. Bršlica - 43. Š. Karlík .
Hráči zápasu: P. Šiška , J. Gojš - T. Ondřejka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štipčák Martin - BARTOŇ Pavel, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Baťov si připíše tři body

Petr Koseček

Expert: Jakub Fojtů
Tip experta: výhra domácích

Baťov bude bodovat naplno

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích