Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 15:30

8.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ex-ligový fotbalista Aleš Urbánek se představil v roli brankáře, porážce v Napajedlích nezabránil


6

Nevšová zvládla v Napajedlích skvěle první půli, kdy vedla o dvě branky. V 53. minutě se však zranil brankář Böhm a do branky šel exligista Aleš Urbánek a byla také nařízena penalta. Za zmínku stoji sportovní gesto domácího Forala, který penaltu úmyslně nedal. Domácí pak dokázali utkání otočit ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili dvě branky

Web Napajedel:

 

Třebaže jsme měli více ze hry, dvěma školáckýma chybami jsme darovali soupeři dvoubrankové vedení. I po přestávce jsme byli aktivní, ale pomohl nám až nešťastný střet našeho útočníka s gólmanem, který se zranil a musel být odvezen sanitkou. Nařízenou penaltu sice Foral gentlemansky schválně zahodil, ale za svou snahu jsme byli rychle odměněni kontaktní brankou kapitána. Od té doby jsme byli jasně lepší, třebaže nám zatrnulo, když šel soupeř dvakrát sám na brankáře, Balážik nás ale podržel! Z velkého tlaku jsme nakonec dosáhli na obrat v zápase, kterému nedokázal zabránit ani Aleš Urbánek, který při absenci náhradního gólmana musel zaskočit mezi tyčemi. Pátá výhra v řadě ale nyní byla hodně vydřená.

Domácí strhli výhru na svoji stranu

Komentář utkání TJ Sokol Nevšová:

 

První půle nám vyšla na výbornou, kdy jsme dokázali těžit z brejků a chyb domácích a skórovali hned dvakrát. Soupeř měl příležitosti ke korigování, ale náš gólman byl pozorný, kdy bravurně zlikvidoval i samostatný nájezd. Do druhé půl jsme šli s odhodláním neinkasovat a snažit se přidat pojistku. Bohužel došlo ke zlomovému momentu utkání, kdy v 53. minutě v pokutovém území nešetrně kolenem atakoval domácí hráč našeho gólmana v oblasti hlavy, který nejdříve zahrál míč a následně byl poslán k zemi. Za tento "zákrok" si gólman vysloužil pokutový kop. Bohužel musela být přivolána záchranná služba a Martin byl hospitalizován. Nařízený pokutový kop hlavní rozhodčí neodvolal, ale soupeř, který byl k němu vyzván, v duchu fair-play míč zakopl. Bohužel do brány musel hráč z pole Aleš Urbánek a naše snaha neinkasovat nevyšla. Napajedla ze tří střel na bránu 3x skórovali a otočili tak vývoj utkání ve svůj prospěch.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: První půli jsme odehráli výborně a vytěžili jsme z toho dvě branky. Vše pak ovlivnilo zranění našeho brankáře a pak už šel fotbal stranou. Přejeme Martinovi brzké zotavení a věříme, že bude brzy zase v pořádku.



Sestavy


TJ Fatra Slavia Napajedla
J. Balážik [-] - J. Laciga [-] , M. Huťka [-] , A. Simerský [-] (72. M. Holomek [-] ) , D. Škarek [-] (46. K. Havránek [-] ) , R. Holomek [-] (88. R. Bůžek [-] ) , M. Dvořáček [-] , R. Foral [-] (90. O. Haša [-] ) , M. Němec [-] , P. Koutník [-] , M. Drga [-]

TJ Sokol Nevšová
M. Böhm [-] (60. R. Kvěťák [-] ) - D. Šťastný [-] (83. D. Blanař [-] ) , A. Urbánek [-] , L. Zápotoka [-] , M. Mujkoš [-] , J. Fuksa [-] , L. Hladík [-] , M. Polách [-] , M. Toman [-] , L. Kutra [-] , V. Tomšů [-]

ŽK: 49. M. Němec - 77. J. Fuksa .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VYCHODIL Michal - PROKŮPEK Kamil, ZICHÁČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Napajdla si poradí s Nevšovou

Petr Koseček

Expert: Jakub Fojtů
Tip experta: výhra domácích

Napajedla s Nevšovou vyhrají

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích