2:1
(1:0)
65. P. Holba
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 10:15

8.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhačovice udolaly Nedašov až v samotném závěru


Branky


6

V Luhačovicích se představil celek z Nedašova a byl domácím zdatným protivníkem. Hráči z lázeňského města totiž o své výhře rozhodli až v 86. minutě, kdy se prosadil Ondřej Červenka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali úvodní branku

Jak viděl sobotní vítězný zápas FK Luhačovice s Nedašovem 2:1 trenér domácího týmu  Lukáš Pazdera: Dnešní zápas jsme chtěli zvládnout z pohledu tabulky, abychom se drželi na špici. Vědeli jsme, že nás čeká soupeř ze spodu tabulky, který hraje urputný, bojovný a poctivý fotbal. Do puntíku se to naplnilo. Zápas byl hodně skromný na šance. O to více jsme rádi za tři body. Dnes se k nám přiklonilo v samotném závěru i fotbalové štěští. Pomohli jsme si standartkami a vážíme si třech bodů. V dalším kole zajíždíme do nedaleké Štítné nad Vláří, která patří k našim nepříliš oblíbenům soupeřům.    

Domácí strhli výhru na svoji stranu

David Solař, brankář Nedašova: „Zpočátku měli domácí míč více času na svých kopačkách i díky tomu, že jsme se o něco déle dostávali do svého tempa. Krátce před přestávkou jsme však inkasovali z přímého kopu, který se ale vůbec kopat neměl! Do druhého dějství jsme vstoupili odhodlaně, začali jsme být více nebezpeční a odměnou nám byla vyrovnávající branka. Bohužel jsme v samém závěru nešťastně inkasovali rozdílový gól. Zápasu by určitě více slušela remíza.“



Sestavy


FK Luhačovice
M. Švec [-] - V. Zábojník [-] (46. Š. Červenka [-] ) , O. Červenka [-] , M. Bernátek [-] (81. M. Hyžík [-] ) , P. Konečný [-] , R. Slobodian [-] (68. A. Löbb [-] ) , E. Riečičiar [-] , J. Kořenek [-] , T. Hruboš [-] , J. Suchý [-] , J. Kryšpín [-]

TJ Nedašov
D. Solař [-] - J. Fojtík [-] - J. Marek [-] (90. M. Holba [-] ) , J. Pagáč [-] , J. Kolínek [-] (90. M. Kolínek [-] ) - P. Holba [-] (85. A. Šimšálek [-] ) , P. Šuráň [-] - M. Novák [-] (88. J. Bartoška [-] ) , M. Lorenc [-] , M. Macháč [-] , J. Holba [-] (46. L. Novák [-] )

ŽK: 54. P. Holba , 69. J. Marek , 90. P. Šuráň .
Hráči zápasu: M. Švec , O. Červenka - P. Šuráň , D. Solař .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PROKŮPEK Kamil - VYCHODIL Michal, RYBKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Domácí si poradí s Nedašovem

Petr Koseček

Expert: Jakub Fojtů
Tip experta: výhra domácích

Luhačovice si s Nedašovem poradí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích