2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 15:30

7.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedašov konečně zabral a poradil si s Boršicemi


Branky


5

Fotbalisté Nedašova chtěli doma v duelu s Boršicemi zlomit nepříznivou sérii a nakonec se jim to i podařilo a berou výhru o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali úvodní branku

David Solař, brankář Nedašova: „Domácí chtěli přerušit svoji špatnou sérii a před vlastními fanoušky odčinit vysokou prohru z derby v Brumově. Zápas jsme začali aktivněji a odměnou nám byla rychlá branka Petra Holby. I po vstřeleném gólu jsme se snažili být více na míči a kontrolovat hru. Krátce po vstupu do druhé půle se prosadil Josef Fojtík a zvýšil na 2:0. Pozorná obrana navíc nepouštěla Boršice do žádných větších šancí. Utkání jsme navíc zvládli jak herně, tak i výsledkově. Výhra byla zcela zasloužená.“

Domácí přidali další branku

"K zápasu jsme odcestovali s jedním hráčem a golmanem na stridani. Trošku jsem podcenil přípravu a mohl jsem na to rychleji zareagovat. Krátce po inkasované brance jsme si vytvořili dvě slibné brejkové situace, u jedné nám chyběl snad jeden krok ke gólovému dotlačení do brány a ve druhé situaci, když jsme šli 3 na 1, to Michal špatně vyhodnotil a šanci zmařil. Krátce po výměně stran domácí zvýšili na 2:0, opět po nedůrazu v naší šestnáctce. Nebylo nám přáno ani poté, co penaltový zákrok obrátil sudí proti nám. Bohužel jsme se po celý zápas hledali a přizpůsobili jejich hře. Ani v bojovnosti jsme se soupeřem tentokrát nemohli rovnat, domácí byli po vítězství hladovější.” hodnocení trenéra Boršic Pavla Cigoše.



Ohlasy k zápasu


TJ Nedašov
facebook Nedašova: Konečně jsme zabojovali a podařilo se nám bodovat naplno.

SK Boršice
Facebook Boršic: Boršice padli s předposledním celkem soutěže a pro Nedašov to znamená první letošní výhru v sezóně. Tabulka se nám po téměř polovině podzimu docela zamotává!



Sestavy


TJ Nedašov
D. Solař [-] - J. Fojtík [-] - J. Kolínek [-] , J. Marek [-] , J. Pagáč [-] - P. Holba [-] (61. P. Šuráň [-] ) , L. Novák [-] (80. P. Mikula [-] ) - P. Novák [-] (84. J. Bartoška [-] ) , M. Lorenc [-] , M. Macháč [-] , M. Novák [-]

SK Boršice
R. Janečka [-] - V. Yatsyshyn [-] , L. Býček [-] , E. Trlida [-] , O. Večeřa [-] , M. Gavenda [-] , M. Vrtal [-] , M. Bartošík [-] , M. Cigoš [-] , T. Oslzla [-] , V. Suchánek [-] (68. J. Hubál [-] )

ŽK: 88. J. Pagáč - 8. V. Suchánek , 71. L. Býček , 74. R. Janečka .
Hráči zápasu: D. Solař , J. Fojtík - M. Gavenda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: AMBROZ Zdeněk - STODŮLKA René, HRUBÝ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Nedašov zabere a Boršice porazí

Tip: výhra hostů