3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 15:30

7.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšová o své překvapivé výhře nad Morkovicemi rozhodla již v prvním dějství


Branky


5

Vývoj utkání ovlivnila již 4. minuta, kdy byl vyloučen hostující Večerka. Domácí přesilovku zužitkovali již v první půli, kdy vstřelili tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali tři branky

Facebook TJ Sokol Nevšová:

 

Úvod zápasu nám vyšel, kdy už ve 4. minutě po samostatném průniku Honzy Fuksy byl tento zastaven nedovoleně a soupeř obdržel červenou kartu. Následně se Honza Fuksa dostal do další slibné šance, kdy jeho střelu gólman neudržel a Vašek Tomšů ji usměrnil do brány už v 10. minutě. Soupeř byl zaskočen průběhem zápasu a zazmatkoval v obraně, kdy chybu stopera vystihl Vašek Tomšů a poslal nás do vedení 2-0. I nadále jsme hráli kombinační, rychlý fotbal a nedovolili soupeři vstřelit kontaktní branku. Ten hrozil zejména z rohových kopů. V závěru poločasu se nám podařilo přidat třetí trefu, kdy se po centru Lukáše Kutry nemýlil Lukáš Hladík. Ve druhé půli už branka nepadla, ač se soupeř se snažil zápas zdramatizovat, naše obrana však byla pozorná a nepřipustila změnu skóre.

Domácí si výhru pohlídali

"Naše mužstvo prožilo hrůzostrašný vstup do utkání. Ve 3. minutě dostal červenou kartu Večerka a domácím jsme po vlastních chybách darovali dvě branky. Až v polovině prvního poločasu jsme se zklidnili a začali si i více vytvářet šance, které jsme však nedotáhli do konce. Domácí těsně před koncem prvního poločasu přidali z brejku třetí branku. Druhý poločas jsme i přes snahu nedokázali vylepšit skóre zápasu," hodnotí nepovedené utkání v Nevšové činovníci Morkovic na svém facebooku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Hráči si zaslouží za předvedený bojovný výkon poděkování.

FC Morkovice
facebook Morkovic: Utkání se nám nepovedlo a vše se odvíjelo od vyloučení a dalších chyb v první půli.



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
M. Křížek [-] - L. Zápotoka [-] , M. Mujkoš [-] , J. Fuksa [-] , L. Hladík [-] (74. M. Gabko [-] ) , R. Kvěťák [-] (31. A. Urbánek [-] ) , S. Beňo [-] , M. Polách [-] , M. Toman [-] , L. Kutra [-] , V. Tomšů [-] (86. T. Munster [-] )

FC Morkovice
D. Jarka [-] - M. Cetkovský [-] (46. O. Storzer [-] ) , F. Juřena [-] , J. Večerka [-] , D. Jablunka [-] - J. Šlajs [-] , J. Kapounek [-] , O. Pospíšil [-] - M. Oplt [-] , K. Chalupa [-] , D. Knap [-] (23. J. Rosický [-] )

ŽK: 8. L. Hladík , 39. S. Beňo , 49. M. Toman , 76. L. Kutra - 22. K. Chalupa , 25. O. Pospíšil , 39. J. Šlajs . ČK: 4. J. Večerka .
Hráči zápasu: J. Fuksa , V. Tomšů - K. Chalupa .
Počet diváků: 207. Rozhodčí: KORCH Jan - POSPÍŠIL Štěpán, JÍLKOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra hostů

Zápas v Nevšové skončí výhrou hostí

Tip: výhra hostů