J. Laštovka 70. (p.)
J. Laštovka 89. (p.)
2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov si doma vyšlápl na Převýšov, zvítězil po čtvrté v řadě


Branky


70. J. Laštovka (p.) , 89. J. Laštovka (p.) - 7. J. Urbanec
0

Vstup do soutěže Benešovu hrubě nevyšel. Dlouho hledal formu a body sbíral velmi poskrovnu, skoro vůbec. Nyní se však zdá, že se vše v dobré obrací a Benešovští se dokonce dočkali šňůry čtyř vítězných zápasů v řadě! Pravda, dvou vítězství dosáhli až po penaltách, to ovšem nebyl případ jejich posledního zápasu, kdy doma překonali favorita z Převýšova. Ten vzhledem k této prohře dosáhl série přesně opačné. Prohrál už po čtvrté za sebou a situace už pro něho začíná být vážná. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převýšov šel rychle do vedení

Vstup do utkání vyšel jednoznačně lépe hostům. Jakub Urbanec se už v šesté minutě dobře zorientoval ve vápně domácích a svým střeleckým pokusem evidentně překvapil brankáře Štěpánka – 0:1. Domácí tým působil po této brance mírně šokovaně, brzo se ale oklepal a začal svého soupeře přehrávat. Převýšov se tak soustředil hlavně na obranu a občasné protiútoky, které znamenaly pro domácí výrazné nebezpečí. Ti ze svého tlaku žádnou vyloženou šanci nevydolovali a do kabin tak odcházeli s jednogólovou ztrátou.

Dvě červené pro dva Labíky

I ve druhém poločase tlačili domácí seč jim síly stačily s jednoznačným cílem. Vyrovnat! Převíšov se ale bránil velmi kvalitně a Benešovské držel stále daleko od větších šancí. Poté však dostala jejich snaha výrazné trhliny. Tomáš Labík udeřil loktem do obličeje Laštovku a okamžitě putoval pod sprchy. To Benešov znovu nakoplo a už po čtyřech minutách tak čerstvě příchozí Svoboda málem výhodu početní převahy využil, tváří v tvář Stejskalovi však neuspěl. Dlouho proto smutnit nemusel. Jeden z hráčů Převýšova totiž v šedesáté deváté minutě zahrál ve vlastním pokutovém území rukou a pískala se penalta. Míč si postavil Laštovka a s jistotou proměnil svůj pokus ve vyrovnávací branku – 1:1. Tlak domácích, kteří cítili ve vzduchu tři body, se nadále stupňoval a deset minut po penaltě také málem na vedení dosáhl. Zakončení po rohovém kopu však skončilo pouze na tyči. Infarktový závěr tím ale zdaleka neskončil. Jen minutu před koncem základní hrací doby byl ve vápně atakován Svoboda a rozhodčí Průcha se dlouho nerozmýšlel. Druhý pokutový kop, druhá střela Laštovky a druhý gól – 2:1. Benešov šel do vedení a oslabený Převýšov už neměl sílu ani čas s tím něco udělat. Posledním záznamem do statistik se tak negativně prezentoval střídající Jan Labík, který se chystal jít na hřiště, díky blíže nespecifikovanému verbálnímu útoku na rozhodčího však odkráčel opačným směrem, tedy pod sprchy jako druhý vyloučený Labík v tomto zápase. Benešov už vedení nepustil a získal doma všechny tři body.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


SK Benešov
M. Štěpánek [-] - L. Braný [-] (82. M. Turek [-] ) , Z. Vrňák [-] , M. Štancl [-] , M. Večera [-] - D. Skopec [-] (63. F. Bourenane [-] ) , D. Rejhon [-] (63. P. Svoboda [-] ) , J. Žák [-] , P. Čapek [-] , J. Laštovka [-] - M. Kučaba [-] (90. J. Micka [-] )

SK Převýšov
J. Stejskal [-] - J. Špidlen [-] (90. D. Zdržálek [-] ) , J. Černý [-] , P. Veselka [-] , J. Jarkovský [-] - E. Týfa [-] (65. L. Vyšehrad [-] ) , M. Kopáč [-] , J. Dvořák [-] , J. Urbanec [-] , R. Doležal [-] - T. Labík [-]

ŽK: 55. M. Štancl - 71. J. Dvořák , 72. J. Urbanec , 89. P. Veselka . ČK: 60. T. Labík , 90. J. Labík .
Místo: tráva. Rozhodčí: Průcha Miroslav - Rejžek, Hrkal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.