Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2021 19:00

2.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baťov v deseti senzačně otočil duel s Luhačovicemi


Branky


4

První utkání KP po covidových patáliích přineslo v pátečním podvečeru v Otrokovicích pět branek a také dramatickou podívanou. Za hosty z lázeňského města otevřel skóre trenér zlínských ligistů Jan Jelínek. Luhačovjané přidali druhou trefu. Domácí ale dokázali ještě utkání otočit ve svůj prospěch, byť dohrávali v deseti hráčích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vypracovali vedení

Kdo by ve 21.minutě vsadil na výhru domácích, vyhrál by balík. Nejprve naše stopery zaskočil Hubáčkův precizní nákop za obranu, kde na hraně ofsajdu číhal a mazáckým lobem skóroval zkušený Jelínek, po chvíli si s naší obranou včetně gólmana doslova pohrál Popelka zvyšující na 0:2 , hororový úvod zápasu pak dokonala červená karta Sotolářovi, jenž sice ve skluzu zahrál i míč, bohužel zároveň podrazil soupeře, který by jinak šel sám na gólmana, takže byl verdikt naprosto jasný. Mnozí se začali obávat debaklu, baťovské však následný snižující  Ondrášův gól z přímého kopu zdravě nakopl a vlil novou energii jak do do nohou, tak zejména do hlav domácích.

Domácí dokázali duel ještě otočit

Ti ve druhé půli předvedli opravdu srdnatý výkon, svého soupeře i v početní nevýhodě přehrávali, odměnou jim byla vyrovnávací hlavička Adama Bršlici a hlavně pak parádní třetí gól Honzy Gojše, jemuž lahůdku do prázdné branky připravil Vítek Zapletal. Luhačovičtí s vědomím promrhaného náskoku přidali a zbylou půlhodinu baťovské přimáčkli na jejich polovinu, vytvořili si však jen jednu větší šanci, kterou s pomocí břevna chladnokrevně zlikvidoval Roman Vitásek. 



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
Petr Zapletal, trenér: Oboustranně velmi kvalitní utkání. Zápas měl náboj, herní kvalitu, spoustu šancí na obou stranách, krásné branky a vysoké tempo až do samého závěru. My jsme do utkání nevstoupili dobře, kdy již v začátku jsme po chybách inkasovali dvě branky a ještě k tomu ve 20.minutě přišli o vyloučeného hráče. Zpět do hry nás dostala krásná branka Zdenka Ondráše ve 30.minutě ale hlavně velká vůle hráčů utkání zvládnout i v početním oslabení. V poločasové přestávce jsme změnili rozestavění a v pokračující velké aktivitě se nám podařilo po brankách Adama Bršlici a Honzy Gojše utkání výsledkově otočit. I přes šance na obou stranách se již výsledek neměnil a my dokázali s velmi kalitním soupeřem dovést první mistrovské utkání do vítězného konce.

FK Luhačovice
Lukáš Pazdera, trenér: Dle mého názoru si v pátek večer diváci museli přijít na své. Bohužel s hořkým koncem pro nás. Zápas se vyvíjel přesně tak, jak jsme si přáli. Vše nám šlo na ruku. První poločas z naší strany snesl ty nejpřísnější měřítka. Zlom nastal, kdy domácí korigovali na 1:2 a náš vstup do druhého poločasu, kdy jsme měli hluchou 15min pasáž. Následně jsme měli šance na srovnání, ale takový je fotbal, někdy Vám dá někdy veme. Máme za sebou první zápas, odvážíme si nula bodů, ale jedeme dál, je to dlouhodobá soutěž.



Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - V. Zapletal [-] (74. A. Llanos [-] ) , J. Kašík [-] , A. Bršlica [-] (69. M. Bína [-] ) , J. Kadlec [-] (46. O. Žáček [-] ) , J. Dvořáček [-] , M. Vitásek [-] , J. Sotolář [-] , J. Gojš [-] , P. Šiška [-] (82. R. Klíma [-] ) , Z. Ondráš [-]

FK Luhačovice
M. Švec [-] - Š. Červenka [-] (68. M. Bernátek [-] ) , A. Popelka [-] , O. Červenka [-] , T. Hruboš [-] (72. A. Löbb [-] ) , J. Kořenek [-] , R. Slobodian [-] , J. Suchý [-] , D. Hubáček [-] (25. J. Kryšpín [-] ) , J. Jelínek [-] , P. Konečný [-]

ŽK: 57. Š. Červenka , 77. J. Kořenek , 90. J. Jelínek . ČK: 21. J. Sotolář .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VYCHODIL Michal - PROKŮPEK Kamil, BARTOŇ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Milan Strnad
Tip experta: remíza

Zápas Baťova a Luhačovic skončí nerozhodně

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích