Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 17:00

2.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bývalý ligista Lukáš Železník přispěl brankou k výhře Slušovic


Branky


5

Do Valašské Polanky zavítal celek ze Slušovic i se svojí novou akvizicí Lukášem Železníkem, který k výhře hostujícího celku přispěl jednou brankou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Z webu Val. Polanky:

 

Úvodní minuty zápasu byly ve znamení vzájemného oťukávání. Domácí Polančané však měli v průběhu první půle mírněji navrch, co se týče držení míče. Ovšem byly to Slušovice, komu se podařilo ve 12. minutě otevřít skóre zápasu. Marek se dokázal po pravé straně dostat za polanské obranné linie a předložil míč do předbrankového prostoru, kde si jej přebral Smilek a nadvakrát dokázal překonat brankáře Dobeše. Polančané měli příležitost k odpovědi v 18. minutě, po rohovém kopu se míč dostal do slibné střelecké pozice na nohu Kovalčíka, polanský záložník však branku těsně minul. Vyrovnání se však přeci jen dostavilo, ve 31. minutě nacentroval míč Kovalčík a kapitánovi domácích Filipu Mačkovi se podařilo z voleje usměrnit míč pod horní tyč slušovické branky. I když Polančané byli na míči častěji, do první půle si Slušovice ještě vytvořily dvě příležitosti, slibná byla souhra Železníka s Kvasnicou, střelu druhého jmenovaného však Dobeš v polanské brance kontroloval. Zanedlouho se střelecky snažil prosadit Maliňák, jeho pokus se otřel o horní tyč domácí svatyně. Maliňák měl ještě jednu příležitost, střelu k tyči však znovu zneškodnil pohotový Dobeš. 

Hosté dokázali výhru strhnout na svoji stranu

Nástup do druhé půle vyšel hostům dokonale. Maliňák dal zapomenout svým předcházejícím neúspěchům a ve 48. minutě se prosadil přesnou střelou, když se k němu dostal míč po rohovém kopu. Tato branka se ukázala jako zlomová, Polančané už nedokázali navázat na herní projev, který předváděli v první půli. Naopak Slušovice měly další slibné příležitosti, třeba v 53. minutě, když Smilek centroval Markovi, jeho zakončení z voleje však pohotově zneškodnil Dobeš. Polanský brankář byl velkou jistotou svého týmu, zlikvidoval i individuální akci Marka z 57. minuty. Za své zákroky se určitě polanský muž mezi třemi tyčemi nemusel stydět, i díky jeho výkonu byli domácí dlouho ve hře o body, ale v 85. minutě se domácímu obránci nepovedlo ideálně sklepnout míč svému brankáři a toho okamžitě využil zkušený Železník, jenž upravil na konečných 3:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Valašská Polanka
web Val. Polanky: Fotbalový ročník 2021/2022 zahájili fotbalisté Valašské Polanky na domácím hřišti. V první půli se jim podařilo dohnat jednobrankové manko a zdálo se, že by s favoritem mohli i pomýšlet na bodový zisk. Slušovice ovšem udeřily hned po výměně stran a po zbytek zápasu byly aktivnějším týmem. Polančané v zápase utrpěli ztrátu, nedohrál obránce Adam Zemánek, jenž na své první utkání po návratu nebude vzpomínat šťastně, když byl sanitkou odvezen pro podezření zlomeniny nosu. Během rozcvičky se nešťastně zranil i Marek Filák a na svou soutěžní premiéru si bude muset ještě počkat. Výborný výkon předvedl brankář Jan Dobeš a ukázal, že by mohl být skvělou posilou pro polanský tým.

FC Slušovice
facebook Slušovic:



Sestavy


TJ Sokol Valašská Polanka
J. Dobeš [-] - D. Ondra [-] , O. Zbranek [-] , O. Adámek [-] , S. Adámek [-] (46. A. Zemánek [-] ) , L. Punčochář [-] (78. J. Novák [-] ) - Š. Kovalčík [-] (70. L. Daněk [-] ) , M. Baran [-] , M. Štrbík [-] , F. Maček [-] - J. Tomšů [-] (78. J. Řezníček [-] ) -

FC Slušovice
M. Kučera [-] - M. Marek [-] , A. Smilek [-] (83. A. Novák [-] ) , V. Maliňák [-] , K. Zedníček [-] (46. T. Zbranek [-] ) , P. Kvasnica [-] (67. P. Bořuta [-] ) , M. Poslušný [-] , L. Klečka [-] (87. J. Hrnčiřík [-] ) , L. Železník [-] , R. Tkadlec [-] , I. Lošťák [-]

ŽK: 44. F. Maček - 26. P. Kvasnica , 49. R. Tkadlec , 55. I. Lošťák .
Hráči zápasu: F. Maček - V. Maliňák , L. Železník .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: MIČKAL Karel - GARGULÁK Tomáš, SMÝKAL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Milan Strnad
Tip experta: remíza

Utkání ve Valašské Polance skončí dělbou bodů

Tip: výhra domácích