J. Neuberg 30. (vl.)
1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

14.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žižkov si odvezl z Benešova všechny tři body


Branky


30. J. Neuberg (vl.) - 51. J. Marek , 82. J. Trýzna
0

V každé z posledních reportáží o zápasech Benešova zazněla informace o tom, jak neuvěřitelně se tento pražský celek zvedl a začal pravidelně bodovat. Tentokrát však na něj čekalo opravdu velké sousto. Viktoria Žižkov je tým, který netřeba dlouze představovat. V této sezóně se jí sice v rámci ČFL příliš nedaří, v posledních zápasech se ale zvedá a až na prohru s Chrudimí, která je společně s Vltavínem v čele tabulky, začíná pravidelně vyhrávat. A tento trend potvrdila právě i na hřišti Benešova, kde nakonec zvítězila až díky gólu v závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nešťastník Neuberg se trefil do vlastní sítě

Do zápasu vlétli o něco lépe domácí, přičemž už ve třetí minutě musel vyrážet na roh Kučabovu střelec brankář Viktorky Soukup. O něco později pak pálil z pravé strany Faouzi, který se však pracně potýkal se zpracováním míče a poté branku přestřelil. To už se ale osmělovali i hosté. Při střele Generta z hranice velkého vápna měl Tetour plné ruce práce, aby míč vyrazil. Ten musel o chvíli později zasahovat i při pokusu Marka. Skóre se tak měnilo až ve třicáté minutě zápasu. Benešovský Jan Žák unikl po levé straně až do vápna, kde z velkého úhlu servíroval míč před branku. Jeho myšlenku vystihl bránící Neuberg, který se pokoušel skluzem celou situaci vyřešit, a to se mu také podařilo. Žel bohu však ne k vlastní spokojenosti, vstřelil si totiž nešťastný vlastní gól – 1:0. Ještě do poločasu se pokoušel o vyrovnání Podrazký, který se zkušeně navedl míč ke střele, s jeho pokusem si ale Tetour dokázal poradit. O poločase tak těsně vedli domácí.

Zápas rozhodl svou trefou Trýzna

Do druhého poločasu nakročili aktivněji hosté a brzo byli blízko ke gólu. Povedenou střelu Volka však opět zlikvidoval výborným zákrokem Tetour. Ani se ovšem nemohl radovat příliš dlouho. Už v padesáté druhé minutě totiž vyběhl pro centr letící na úroveň penalty, který nezachytil podle svých představ, ale naopak jej pouze vyrazil na hruď spoluhráče Laštovky, od něhož míč posléze putoval k útočícímu Markovi, který jej uklidil do sítě – 1:1. Viktorka tou dobou už zápasu dominovala a byla jednoznačně útočnějším týmem. Tetour tak musel po hodině hry znovu pracně zasahovat proti střílejícímu Volkovi. O osudu utkání pak rozhodla osmdesátá druhá minuta. Do vápna domácích směřoval dlouhý nákop, po němž míč skončil s trochou štěstí na noze Trýzny, který předvedl ukázkovou pohotovost a s otočky se trefil i s přispěním tyče do branky – 1:2. Tetour tentokrát neměl nárok. Trýzna pak v závěru brankáře Benešova ještě jednou střelecky prověřil, na celkovém skóre už se ale nic neměnilo. Benešovskou série výher tak byla ukončena společně se závěrečným hvizdem.

Autor Textu: František Jaroš



Sestavy


SK Benešov
D. Tetour [-] - Z. Vrňák [-] , L. Braný [-] (71. P. Svoboda [-] ) , M. Večera [-] , M. Štancl [-] - D. Skopec [-] , J. Žák [-] , P. Čapek [-] , F. Bourenane [-] (85. D. Rejhon [-] ) , J. Laštovka [-] - M. Kučaba [-] (77. M. Turek [-] )

FK Viktoria Žižkov
L. Soukup [-] - J. Marek [-] (88. M. Langr [-] ) , M. Podrazký [-] , V. Šandera [-] , J. Neuberg [-] - M. Hanuš [-] , M. Avdić [-] (74. T. Dočekal [-] ) , V. Gebert [-] (63. M. Macháček [-] ) , Z. Volek [-] (75. J. Janecký [-] ) , L. Křeček [-] - M. Hurka [-] (80. J. Trýzna [-] )

ŽK: 38. J. Laštovka , 90. P. Svoboda .
Místo: tráva. Počet diváků: 405. Rozhodčí: Grimm Tomáš - Kubec, Janoch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.