M. Komárek 81. (vl.)
J. Urbanec 88.
2:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 10:15

15.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavín veze výhru z Převýšova a upevňuje pozici lídra


Branky


81. M. Komárek (vl.) , 88. J. Urbanec - 26. D. Podzimek , 32. R. Macháč , 69. J. Hodas , 83. M. Macháček
0

Až na škraloup z Písku jede mašina jménem Vltavín stále na plné obrátky, což potvrdila i v zápase na půdě silného Převýšova. Farma Hrace Králové je nevyzpytatelný soupeř, který obzvláště na domácí půdě budí respekt. Fotbalisté Vltavínu se jej ale nezalekli a díky cenné výhře odskočili na čele tabulky o tři body svému hlavnímu protivníkovi z Chrudimi. Ten totiž ztratil body na půdě dalšího z předsezónních adeptů na postup, tedy v Domažlicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Macháč se podílel na obou brankách prvního poločasu

Úvod první poločasu patřil hostům. Už v páté minutě kopali první roh zápasu a po prudkém centru Macháče zakončoval na přední tyči zcela osamocený Turák vedle svatyně brankáře Ordelta. Turák střílel z nebezpečné pozice uvnitř velkého vápna i o šest minut později, tentokrát mířil nad. Domácí se pak snažili hru otočit, na dostřel branky Vltavínu se však nedostali a tak to byli opět pražané, kteří se dostali do dalších šancí. Macháček dostal míč na úrovni penaltového puntíku, následně pak branku přestřelil. Dvě minuty na to se do slibné příležitosti také Hodas, který dokázal překonat i domácího brankáře, míč však skončil pouze na tyči. Přesto nemuseli hosté na svou první gólovou radost čekat dlouho. Z levé strany odcentroval Macháč a na zadní tyči číhající David Podzimek nekompromisně zakončil – 0:1. Pár minut na to se snažil hlavou odpovědět Dvořák, s jeho pokusem si ale snadno poradil Hlaváč. Místo vyrovnání se tak diváci dočkali další branky v síti domácích. Macháč vyslal nechytatelnou ránu k levé tyči a navýšil tak vedení svého týmu na 0:2. Převýšov se nehodlal vzdát a blízko snížení byl jen dvě minuty po Macháčově gólu Sedláček. Ten si míč dobře připravil na hranici velkého vápna a mířil jen těsně vedle. Málo chybělo také Urbancovi, jehož tvrdou ránu z levé strany dokázal bravurně zneškodnit Hlaváč. V závěru poločasu inkasovali hosté třetí branku, která by byla brankou vlastní, předcházel jí však faul Hodase. O přestávce tak vedl Vltavín o dvě branky.

Domácí se dočkali až v závěru

I na začátku druhého poločasu začali v prvních pár minutách lépe domácí, aby záhy přebrali iniciativu hosté. Jen málo chybělo, aby Podzimek poslal před branku centr, po kterém by se hosté pravděpodobně radovali. Hra se poté opět vyrovnala a na další větší šanci si diváci museli počkat až do šedesáté čtvrté minuty. Během ní nahrával do vápna Vltavínu Vobejda a našel tam dobře připraveného Urbance, který však nestihl kvůli bleskové reakci hostující obrany zakončit. Gól tak padl opět na druhé straně. Jan Hodas se dostal v soupeřově vápně k dorážce a navýšil už na 0:3. Domácí se opět snažili odpovědět, ale ani slibná situace, kdy se míč nekontrolován pohyboval vápnem Vltavínu, neznamenala kýžený gól. Na posledních deset minut přišel na hřiště v hostujícím dresu Abena a v zápětí pak vyzval ke gólu Valíčka, jehož střelu musel akrobaticky vyrážet Ordelt. Pokud si někdo myslel, že zápas čeká vzhledem ke skóre jen klidné dohrávání, pak se těžce zmýlil. Když už se nedařilo Převýšovu pořádně zakončit, vzali to za něj znovu hosté, tentokrát však po centru Vobejdy poslala obrana Vltavínu do své vlastní branky a bylo pomalu zaděláno na drama – 1:3. Abena navíc skončil po jednom souboji v roztrhaném dresu a musel se jít převléci. Z oslabení ale paradoxně vytěžili více opět hosté. Martin Macháček si došel na zadní tyč pro odražený balon a s přispěním konstrukce jej poslal do sítě – 1:4. Ke druhé brance měli pár minut před koncem také hráči Převýšova, konkrétně pak Kopáč, jehož ránu z malého vápna však vynikajícím zákrokem vyrazil Hlaváč. V samotném závěru pak přece jen dokázal skóre korigovat Černý, jehož střele pomohla nejspíše i mírná teč některého z hostů – 2:4. To už ale Vltavín mrzet nemuselo, první místo totiž nejen uhájil, ale navíc také upevnil.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


SK Převýšov
A. Ordelt [-] - P. Veselka [-] , J. Jarkovský [-] , J. Bederka [-] , J. Špidlen [-] - J. Urbanec [-] , J. Vobejda [-] , J. Dvořák [-] , J. Shejbal [-] (58. R. Doležal [-] ) - T. Sedláček [-] (66. M. Kopáč [-] ) , D. Petrus [-] (84. J. Černý [-] )

FK Loko Vltavín
R. Hlaváč [-] - D. Podzimek [-] , M. Komárek [-] , M. Macháček [-] , V. Valíček [-] - D. Pozníček [-] (87. D. Zelenka [-] ) , R. Turák [-] , L. Láncz [-] , R. Macháč [-] - M. Uvíra [-] , J. Hodas [-] (79. B. Abena [-] )

ŽK: 62. J. Vobejda - 28. M. Komárek .
Místo: tráva. Počet diváků: 165. Rozhodčí: Průcha Miroslav - Rejžek Pavel, Novotný Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.