Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

6.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka pro domácí celek


Branky


1

Na zápase fotil a report poslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V sobotu 4. září bylo na hřišti v Dubu nad Moravou odehráno utkání 1.A třídy, skupiny B mezi místním mužstvem a Určicemi. Pěkné slunečné počasí a navíc hody přilákaly do hlediště velmi solidní návštěvu i přesto, že se jednalo o zápas dvou mužstev ze samého dna tabulky. Určice vstoupily do utkání mizerně. Již v 5. minutě utekl po pravém křídle Hrabal a jeho střela skončila v síti u vzdálenější tyče - 1:0. Ve 20. minutě se k míči po centru Hrabala dostal Petrík a z blízka dorazil míč za záda brankáře Hýbla - 2:0. Až za tohoto stavu se hostující hráči vzpamatovali a dvěma slepenými góly srovnali stav utkání na 2:2. První gól zařídil Halouzka, který se prosadil po pravém křídle, poslal centr do malého vápna a Krajíček se nemýlil. Druhý gól přidal chvíli na to Halouzka střelou z hranice velkého vápna k tyči. Závěr prvního poločasu patřil domácím. Nejprve střela Petríka z úhlu proletěla napříč malým vápnem a skončila v autu. V 45. minutě skončila střela Pazdery z trestného kopu, z 18 m těsně mimo branku. 

Domácí po přestávce rozhodli

V úvodu druhého poločasu byla k vidění vyrovnaná hra s šancemi na obou stranách. Po hodině hry šli do vedení opět hráči Dubu. Po rohovém kopu se z hranice velkého vápna trefil k tyči Rychlý. A když v 70. minutě přidal  čtvrtý gól domácích Kaiser bylo o zisku tří bodů rozhodnuto. Jiskřičku naděje hostům vykřesal v 81. minutě Zelina, který po trestném kopu z blízka překonal domácího gólmana - 4:3. Závěr utkání patřil hráčům Určic. Ovšem jak už to za daného stavu chodí, domácí i za použití nesportovního chování jednogólový náskok udrželi.   



Sestavy


TJ Sokol Dub nad Moravou
Š. Pospíšil [-] - M. Jiruše [-] , J. Hronek [-] (29. V. Prokeš [-] ) , L. Skopal [-] , J. Kaiser [-] - J. Petrík [-] (85. P. Kopeček [-] ) , R. Schvarz [-] , D. Hrabal [-] , Z. Rychlý [-] - J. Pazdera [-] , D. Pazdera [-] -

TJ Sokol Určice
M. Hýbl [-] - O. Halouzka [-] , T. Menšík [-] , M. Rotschedl [-] (73. P. Mlčoch [-] ) , M. Mašek [-] , R. Paul [-] (50. A. Dlouhý [-] ) , F. Handl [-] (73. P. Vodák [-] ) , T. Mariánek [-] , V. Krajíček [-] (59. D. Sosík [-] ) , L. Zelina [-] , J. Frehar [-]

ŽK: 45. L. Skopal , 67. Z. Rychlý - 20. T. Menšík , 46. M. Rotschedl , 55. A. Dlouhý .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Hampl Evžen - ČAMPIŠOVÁ Natálie, BROKEŠ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.