R. Paul 35.
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 16:30

4.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beňov vyhrál v Určicích


Branky


0

Na zápase fotil a report poslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotu 21. srpna  bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání 1A třídy, skupiny B, mezi místním Ačkem a mužstvem Beňova. Beňov obě úvodní utkání vyhrál, shodou okolností nad mužstvy z okresu Prostějov a radoval se i do třetice i když tentokrát s hořkou příchutí. K vidění bylo vyrovnané utkání. Vedení se ujali hosté, kdy Hrabal z trestného kopu prostřelil zeď a míč skončil v síti. Určice vyrovnaly v 37 minutě, kdy se z poměrně velké vzdálenosti pěkně k tyči trefil Poul.

 

Po změně stran si ani jedno z mužstev vyloženou šanci nevytvořilo. Velké problémy dělal domácí obraně Zbořilák, ale obrana si s mím s vypětím všech sil věděla rady. Nejblíže ke vstřelení branky byly Určice, kdy v 70. minutě po trestném kopu skončil míč na břevně. Vše tak spělo do remízového rozuzlení, které se ale nekonalo. Běžela poslední minuta utkání, když si brankář Sohlich poněkud nešikovně oběma rukama zpracovával míč. V tom mu hráč Beňova Navrátil balon vyrazil a ocitl se sám před prázdnou brankou. Píšťalka hlavního rozhodčího zůstala němá a asistant rozhodčího na lajně, který viděl celou záležitost z bezprostřední blízkosti ukázal, že se nic nestalo a také nechal pokračovat ve hře. Navrátil tak pohodlně doklepl míč do sítě. Načež začala diskuze. Domácí hráči se cítili poškozeni. Autor branky se dokonce přiznal, že docílil gólu v rozporu s pravidly, bohužel hlavní rozhodčí názor nezměnil a gól uznal. Po rozehrání míče ze středového kruhu, neudržel brankář Určic nervy na uzdě a za nevhodný komentář mu hlavní rozhodčí běžel ukázat žlutou kartu, ale asistent Zemánek mu doporučil ať udělí kartu červenou, což se stalo. Následovala další vlna protestů, neboť se  domácí hráči se situací nedokázali vyrovnat. Na několik posledních vteřin se do branky na místo vyloučeného brankáře postavil Frehar a chvíli na to hlavní sudí utkání ukončil. 

 

K vyloučení brankáře rozhodčí do zápisu uvedl následující: Použití pohoršujících, urážlivých nebo ponižujících výroků nebo gest, Pohoršující, urážlivé a ponižující výroky - urážka AR2 v přerušené hře s hanlivým výrazem: "Ty vymrdanče jeden".



Sestavy


TJ Sokol Určice
L. Sohlich [-] - L. Zelina [-] , R. Paul [-] (86. F. Handl [-] ) , T. Menšík [-] , M. Mašek [-] , O. Halouzka [-] , V. Slezák [-] , A. Dlouhý [-] , V. Krajíček [-] (62. M. Rotschedl [-] ) , M. Bureš [-] , J. Frehar [-]


ŽK: 45. V. Krajíček , 89. M. Rotschedl - 56. D. Navrátil , 81. M. Václavíček . ČK: 91. L. Sohlich .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Chládek Miroslav - ABERLE Jiří, ZEMÁNEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.