Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2015 17:00

17.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z Chlumce nad Cidlinou odjížděl B tým Táborska s prázdnou


Branky


0

Dlouhých deset dní čekala táborská rezerva na další utkání České fotbalové ligy. Dočkala se ve středu v Chlumci nad Cidlinou, kam zavítala změřit síly s Převýšovem. Hosté měli v zádech nelichotivou bilanci třech proher, takže začali poměrně opatrně. Bohužel na konci poločasu přišel táborský evergreen a dvě chyby ve dvou minutách, které Převýšov trestal.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převýšov vměstnal své údery do dvou minut

Dlouhých deset dní čekala táborská rezerva na další utkání České fotbalové ligy. Dočkala se ve středu v Chlumci nad Cidlinou, kam zavítala změřit síly s Převýšovem. Hosté měli v zádech nelichotivou bilanci třech proher, takže začali poměrně opatrně. Na konci poločasu však přišel táborský evergreen a dvě chyby ve dvou minutách, které Převýšov trestal. Trefili se Jarkovský a Schwarz.

 

Froněk jen snižoval

Po změně stran se Jihočeši snažili se zápasem něco udělat, ale z brejku inkasovali potřetí, na 3:0 pro domácí barvy zvyšoval Doležal. Do konce utkání hosté snížili, když trestný kop v 77. minutě správně nasměroval Froněk. Blízko bylo i zdramatizování konce zápasu, ale sudí druhou trefu neuznal. Černá série rezervy Táborska se prodloužila na čtyři utkání. Zlomit jí budou chtít Jihočeši v neděli v domácím prostředí proti Štěchovicím.

 



Ohlasy k zápasu



FC MAS Táborsko B
Trenér FC MAS Táborska Josef Pleticha: „Byl to zápas dvou poločasů. V prvním jsme propadli v závěru a během dvou minut dostali dva góly. Ve druhé půli jsme po domluvě v kabině začali hrát. Sice jsme po brejku soupeře ještě jednou inkasovali, ale pak jsme se konečně začali prosazovat i my. Snížili jsme, dali jsme další branku, kterou bohužel rozhodčí neuznali a měli i další šance, které jsme už nevyužili. Mrzí mě, že jsme byli lepší až za téměř rozhodnutého stavu. Kdybychom takto hráli od začátku, tak jsme dnes vyhráli."



Sestavy


SK Převýšov
J. Stejskal [-] - J. Špidlen [-] , J. Chleboun [-] , J. Jarkovský [-] , R. Doležal [-] - T. Labík [-] (74. E. Týfa [-] ) , P. Schwarz [-] , J. Dvořák [-] (71. M. Kopáč [-] ) , F. Zorvan [-] (86. J. Černý [-] ) , J. Urbanec [-] (80. P. Veselka [-] ) - T. Sedláček [-] (91. J. Labík [-] )

FC MAS Táborsko B
M. Blažek [-] - V. Kotrba [-] , J. Chotovinský [-] , J. Rabiňák [-] , J. Smetana [-] - B. Dordič [-] (61. M. Rabiňák [-] ) , P. Nohava [-] , F. Bakule [-] (69. J. Peterka [-] ) , T. Froněk [-] - L. Turek [-] (73. M. Novák [-] ) , J. Stoszek [-]

ŽK: 58. J. Dvořák , 85. F. Zorvan - 25. J. Stoszek .
Místo: tráva. Počet diváků: 230.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.