Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Tucet gólu přidal na cestu domů Bolevec Chotíkovu


Branky


0

V tomto zápase ani není potřeba zdůrazňovat, který z týmů hrál lépe. Domácí nakopli neskutečný gólostroj, který se zastavil na čísle 12. Chotíkovským se nebude dobře usínat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osm gólů viděli domácí od svých miláčků v prvním poločase

Skóre zápasu otevřel již ve 2. minutě Michal Pelnář, který za půl hodiny stihl hattrick a ještě o deset minut později přidal svůj čtvrtý zásah. Hostům bylo "ouvej". Absolutně domácím nestíhali a lovili ze sítě jeden balón za druhým. Dalšími střelci v první poločase byli Radek Haišman (celkově čtyři zásahy) a Ladislav Ficu.

Skóre 4:2 z druhého poločasu bylo pro hosty božím slitováním

Tragický soupeř dostával ránu z ránou. V 51. minutě se také prosadil domácí Luboš Fictum. Na prozatimních 10:0 upravil skóre svým čtvrtým zásahem v zápase Radek Haišman. Pět minut na to se konečně prosadili také hosté. Petr Oulík našel ve vápně Richarda Ježka, který vstřelil čestný gól pro Chotíkov. Ježek se prosadil v 80. minutě podruhé, to však byla jen poslední kosmetická úprava skóre, které bylo nakonec 12:2.

Domácí dali téměř všechny branky po "akcích až do kuchyně". Bezradní hosté byli na hřišti jako namovaní a pouze přihlíželi debaklu, který utržují. Zajímavostí je, že Michal Pelnář i Radek Haišman si shodně připsali po čtyřech gólech v zápase, z toho každý z nich vsítil jednu branku po střele z větší vzdálenosti.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec B
Jaroslav Klečka (vedoucí týmu): V zápase jsme předvedli pěkné akce, závěr byl z naší strany trochu slabší. Dali jsme hodně gólů. Byl to pro nás takový lepší trénink.

FC Chotíkov 1932 B
Adam Bělohlavý (hráč): Všichni jsme viděli náš špatný výkon. Bolevec posílený o hráče z "A" týmu nás přehrál. Dál se o té tragédii snad ani nechci bavit...



Sestavy


SSC Bolevec B
V. Kalčík [-] - M. Pelnář [-] (46. M. Zítek [-] ) , R. Fiala [-] (47. V. Papazian [-] ) , Š. Vítovec [-] , L. Běl [-] , L. Ficu [-] , L. Fictum [-] , J. Thomayer ml. [-] , A. Sedláček [-] , P. Egermaier [-] , R. Haišman [-]

FC Chotíkov 1932 B
P. Novák [-] - V. Struhár [-] , R. Ježek [-] , M. Rubáš [-] , J. Kreipindl [-] (46. P. Oulík [-] ) , M. Vyskoč [-] (37. T. Varga [-] ) , P. Novák [-] , P. Čech [-] (77. M. Hádek [-] ) , J. Fryček [-] , P. Malata [-] , A. Bělohlavý [-]

Místo: Bolevec. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Nešpor Petr - HAVEL Josef (N), JEŽEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.