J. Zejda 87.
1:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FŠ veze výhru ze Starče


Branky


87. J. Zejda - 65. L. Raitmajer , 68. V. Dvořák (p.) , 83. T. Hobza
16

Domácí hosty pozlobili, ale na bod nedosáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase nerozhodně

V prvním poločase se hrál ve Starči naprosto vyrovnaný zápas. Domácí měli dokonce v této části utkání i více gólových příležitostí. Už ve druhé minutě vykopával hostující obránce hlavičku Kaňky před brankovou čarou, průnik a střelu Strouhy se nepodařilo Břízovi dorazit do prázdné branky. Domácím se velmi dobře dařilo vykrývat prostory a hosté jen stereotypně nakopávali míče na rychlé útočníky, které však ve spolupráci s brankářem s přehledem pokrývali rychlí stopeři Starče. Tento způsob hry však stál domácí tým mnoho sil. 

Hosté po pauze rozhodli

Ve druhém poločase již domácí nebyli schopni udržet míč na soupeřově polovině a tlak hostů sílil. Domácí tlaku dlouho odolávali, několikrát je podržel i brankář Rohony. Až nedorozumění u postranní čáry, které hosté využili k brejku a slepená, přísně nařízená penalta rozhodly o výsledku utkání - 0:2. Po třetí brance domácí vystřídali oba útočníky a ještě jsme se málem vrátili do zápasu. Po první brance dokonce dali i druhou branku, ale ta nebyla uznána pro offside. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Vítězství hostů bylo za druhý poločas zasloužené. V prvním poločase jsme však byli naprosto rovnocenným soupeřem. Dokonce jsme měli v této části utkání i více gólových příležitostí. Už ve druhé minutě vykopával hostující obránce hlavičku Kaňky před brankovou čarou, průnik a střelu Strouhy se nepodařilo Břízovi dorazit do prázdné branky. Dařilo se nám velmi dobře vykrývat prostory a hosté jen stereotypně nakopávali míče na rychlé útočníky, které však ve spolupráci s brankářem s přehledem pokrývali naši rychlí stopeři. Tento způsob hry nás však stál mnoho sil, ve druhém poločase jsme již nebyli schopni udržet míč na soupeřově polovině a tlak hostů sílil. Naši dva klíčoví útočníci Strouha s Břízou v posledních týdnech pro zranění prakticky vůbec netrénovali, což se ve druhém poločase na jejich výkonu zákonitě projevilo. Přesto jsme tlaku dlouho odolávali, několikrát nás podržel i brankář Rohony. Až nedorozumění u postranní čáry, které hosté využili k brejku a slepená, přísně nařízená penalta rozhodly o výsledku utkání. Po třetí brance jsme vystřídali oba trápící se útočníky a ještě jsme se málem vrátili do zápasu. Po první brance jsme dokonce jsme dali i druhou branku, ale ta nebyla uznána pro offside, který však viděl asi jen pomezní rozhodčí, z lavičky těžko přesně posoudit. Škoda, v samém závěru byla obrana hostů najednou již velmi zranitelná, možná by byly poslední minuty ještě velmi zajímavé. Vyzdvihnout bych chtěl především výkon devatenáctiletého stopera Lukáše Vaníčka, který ještě po zranění nemá natrénováno, ale v zápase to vůbec nebylo vidět a odvedl skvělou práci.




Sestavy


TJ Sokol Stařeč
F. Rohony [-] - M. Bříza [-] (73. O. Dvořák [-] ) , J. Zejda [-] , F. Strouha [-] (73. . Havlíček [-] ) , D. Tomek [-] , M. Kaňka [-] , D. Lorenc [-] , V. Smejkal [-] (46. J. Svoboda [-] ) , L. Lauš [-] , L. Vaníček [-] , R. Valíček [-]

SK Fotbalová škola Třebíč
Š. Slabý [-] - V. Lampíř [-] , L. Tomek [-] , L. Raitmajer [-] , P. Saitl [-] (53. T. Hobza [-] ) - M. Minář [-] , M. Trnavský [-] (53. J. Roupec [-] ) , V. Dvořák [-] , J. Chvátal [-] (64. M. Brabec [-] ) , T. Zacha [-] - D. Adam [-] -

ŽK: 53. D. Lorenc , 67. J. Svoboda , 90. D. Tomek , 91. M. Kaňka - 88. V. Lampíř .
Hráči zápasu: L. Vaníček - V. Lampíř , V. Dvořák .
Počet diváků: 202. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - KARLÍK Petr, NOVÁK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Foška opět potvrdí roli favorita.

Tip: výhra hostů