0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:30

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov doma prohrál


Branky


18

Luka zvládla zápas v Bohdalově a mají tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Utkání začalo vyrovnaně, ale po chybě domácího brankáře šli hosté do vedení. Domácí se snažili o vyrovnání, ale branku netrefili. Po půl hodině hry musel střídat kvůli obnovenému zranění Pavel Neuman. Hosté do poločasu ještě měli dva samostatné nájezdy, ale neproměnili.

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas začali lépe domácí, ale za celý zápas, stejně jako v minulém domácím zápase, nevystřelili na branku. Hosté přidali další dvě branky a bylo rozhodnuto.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Roman Velín (brankář): Dnes není co řešit, svou chybou jsem rozhodl zápas, nevím, jestli je to tím, že si se zraněním nevěřím a k tomu další okolnosti, ale to mě neomlouvá, tohle musím chytat i se zlomenou nohou. Jednoznačně jsem potopil tým, všem se omlouvám. Příště nás čeká těžké utkání v Hamrech, snad budeme co nejvíc kompletní.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Milan Bratršovský (trenér): Myslím si, že jsme byli fotbalovějším týmem. Snažili jsme se hrát po zemi, kombinačně a díky tomu jsme se častěji dostávali do zakončení. Domácí hráli jednoduchý fotbal, pomáhali si přes standardky, hodně to nakopávali. To jsme dokázali eliminovat. Z naší strany to byl kompaktní výkon a každý z týmu si zaslouží pochvalu. Vyzdvihnut bych chtěl určitě mladýho Koldíka, který premiéru v základní sestavě zvládl na výbornou.



Sestavy


Sokol Bohdalov
R. Velín [-] - Z. Novotný [-] , P. Fabík [-] (60. V. Pokorný [-] ) , O. Chalupa [-] , J. Večeřa [-] - F. Boháček [-] , L. Krčál [-] , P. Neuman [-] (31. D. Skála [-] ) , A. Neuman [-] - J. Švoma [-] (86. P. Fabík [-] ) , D. Křesťan [-] (86. M. Švoma [-] ) -

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
M. Žatečka [-] - J. Večeřa [-] , V. Caha [-] , F. Bulant [-] , V. Rychlý [-] - M. Kolda [-] (73. M. Poláček [-] ) , L. Vařejka [-] (67. F. Toman [-] ) , L. Tuma [-] , M. Bratršovský [-] , P. Navrátil [-] - D. Mitev [-] (88. O. Petr [-] ) -

ŽK: 58. L. Krčál - 56. L. Tuma , 63. F. Bulant , 81. P. Navrátil , 81. M. Bratršovský .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - BENEŠ Jiří, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip experta: výhra domácích

Jak jsem psal po posledním zápase, situace teď není dobrá, ale vrátí se nám do sestavy důležití hráči a doma vyhrajeme, i když jsme si vědomi kvality soupeře, ale je to o našem výkonu.

Tip: výhra domácích