4:3
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 15:30

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svratka udolala Polnou


Branky


15. M. Fousek , 25. T. Solnička , 56. J. Pech , 80. J. Pech - 29. M. Jirka , 34. D. Procházka (p.) , 73. J. Vácha
18

Ve Svratce se v přestřelce z těsné výhry radovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Začátek zápasu byl trochu ospalý z obou stran a oba týmy se spíš otrkávali. První šanci na gól měli hosté a to po rohovém kopu, kdy hráč hostí trefil pouze tyč Moučkovy branky. Skóré se měnilo v 15. minutě a radovali se domácí. Hobza z autového vhazování našel skvěle Pecha, který si pích balon mezi dvěma obránci, přihrál pod sebe a Fousek měl mezi dvěma beky hodně prostoru a dokázal v klidu zakončit k tyči - 1:0. Domácí cítili příležitost, drželi balon a vytvářeli si další šance. Ve 25. minutě se dostal ke střele Lédl, brankář hostí míč pouze vyrazil před sebe, čehož využil Solnčika a nikým neatakovaný si došel pro balon a podél brankáře zvyšil na 2:0. O 4 minuty později se ke slovu dostali také hosté. Střelu Jirky tečoval Lédl, následně míč smolně zapadl za záda Moučky a bylo sníženo na 2:1. Nebyl by to domácí zápas Svratky, aby v něm nebyla penalta, ta přišla ve 34. minutě po faulu Vítka. Penaltu nekompromisně proměnil Procházka a bylo srovnáno. 

Domácí v závěru rozhodli

Na začátku druhého poločasu byli aktivnější hosté, ale skórovat se jim nepodařilo. A tak si slovo vzali domácí. Skvělý přímý kop z kraje hřiště posadil Vítek nádherně na hlavu Pecha a ten poslal opět domácí do vedení 3:2. O pár minut později se stejná situace opakoval, jen z druhé strany. Ovšem radost domácích zastavil praporek sudího Žďánského. V 73. využil Vácha laxního přístupu domácí obrany, kdy proti němu nevystoupil žádný z obránců a v klidu si navedl balon na střelu a srovnal na 3:3. V 80. minutě přišla opět standardní situace domácích, kterou zahrával opět Vítek a opět našel přesně hlavu Pecha a ten rozhdol o tom, že všechny body zůstanou doma - 4:3.



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
František Mládek (asistent trenéra): Konečně jsme to dokázali urvat. Těžkej zápas který kluci odmakali na 100% a zaslouženě zůstávají všechny body ve Svratce. Snad se od toho odpíchneme i do dalších zápasů.




Sestavy


SK Svratka
P. Moučka [-] - E. Kocour [-] , T. Ondra [-] , M. Moučka [-] (75. M. Šuhaj [-] ) , J. Vítek [-] - M. Hobza [-] , J. Pech [-] , P. Makovský [-] , J. Lédl [-] - T. Solnička [-] (80. T. Jambor [-] ) , M. Fousek [-] (88. J. Jandert [-] )

Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - F. Koumar [-] (60. M. Tomas [-] ) , J. Bohdálek [-] , M. Jirka [-] , J. Staněk [-] , J. Vácha [-] , D. Procházka [-] , T. Čaloud [-] (59. T. Suchý [-] ) , M. Šorf [-] , D. Drápela [-] , J. Bohdálek [-]

ŽK: 20. M. Moučka , 62. T. Solnička , 74. J. Vítek - 63. J. Bohdálek .
Hráči zápasu: J. Vítek , J. Pech .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: KRYMOVÁ Martina - ŠETEK Jiří, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip experta: výhra hostů

U hostů dříve záleželo, jestli budou posílení o hráče A týmu, teď ale mají i bez nich velmi kvalitní tým. Domácí mají kvalitu vepředu, vzadu je to horší, ještě nevyhráli, ale teď to na body taky moc nevidím.

Tip: výhra hostů