4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry potvrdily roli favorita


Branky


8. T. Novotný (p.) , 12. D. Russ , 30. P. Danko , 65. T. Novotný
17

Domácí zvládli domácí zápas s Blatnicí a znovu slaví tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí Kladiváři vstoupili do utkání v roli favorita, kterou začali naplňovat již od začátku. V 8. minutě se do vápna prosmýkl Adam Šabart, který byl faulován a byl nařízen pokutový kop. K němu se postavil Tomáš Novotný a bezpečně proměnil - 1:0. Již ve 12. minutě to bylo 2:0, když se po hezké kombinaci dostal k centru Jaroslav Miklík, jenž našel přesně hlavu Davida Russa a ten nadvakrát proměnil. Ve 20. minutě byla nařízena penalta také na druhé straně a Blatnice mohla snížit. To se ji ovšem nepodařilo, protože perfektně vystihl stranu Martin Ptáček a udržel tak dvoubrankový náskok pro domácí. Ve 30. minutě poslal přesný pas domácí Vojtěch Zedníček na Petra Danka, který viděl, že je gólman vysoko z brány a pěkným přehozením zvýšil na 3:0. 

Domácí si vedení pohlídali

V druhé půli se ještě na začátku hosté snažili s utkáním něco udělat, ale šance si nevytvářeli. V 65. minutě naopak přidal další branku z rohu hlavou Tomáš Novotný a bylo rozhodnuto. V závěru měli kladiváři ještě několik dobrých příležitostí na zvýšení, ale jejich akce gólem už neskončily. I přesto si domácí došli pro poklidné vítězství. 



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Do zápasu jsme vstoupili opět výborně a brzy jsme vedli o dvě branky. Poté nás podržel Martin Ptáček, když chytil penaltu. Přidali jsme další branky a došli si pro 3 body.




Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
M. Ptáček [-] - D. Russ [-] (76. D. Havlík [-] ) , P. Danko [-] , F. Chlubna [-] (70. M. Srnský [-] ) , V. Zedníček [-] , J. Gančev [-] , J. Miklík [-] , I. Sojma [-] (66. A. Zátopek [-] ) , J. Lóži [-] , T. Novotný [-] , A. Šabart [-] (46. V. Franěk [-] )

SK Blatnice
J. Holík [-] - J. Trnka [-] (83. M. Dolák [-] ) , P. Durda [-] (73. Z. Eberl [-] ) , M. Trnka [-] , T. Cech [-] , D. Lojka [-] , J. Šimek [-] , M. Hutař [-] , M. Karásek [-] , F. Rumíšek [-] , M. Svoboda [-]

ŽK: 76. D. Lojka .
Hráči zápasu: M. Ptáček , T. Novotný .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: RYŠÁNEK Zbyšek - MASOPUST Václav, DOLEJŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Obavám se další střelnice do branky hostí. Jasná jednička, dobře hrající domácí nebudou mít problém.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích