Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice přetlačily Bohdalov


Branky


16

Domácí díky parádní druhé půli slaví tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Utkání bohaté na branky se zaslouženým vítězstvím domácích vidělo asi 100 diváků. Už první dotek hostů s míčem znamenal roh domácích a Čermák dostal angličákem domácí v 1. min. do vedení - 1:0. Z něj se však přibyslavičtí neradovali dlouho, protože i první roh hostů v 10. minutě znamenal vyrovnání, když na přední tyči hlavičkoval hostující Novotný - 1:1. Byli to však opět domácí, kteří se opět dostali ve 22. minutě Drapákem do vedení - 2:1. Nicméně hostům se docela lacinou brankou podařilo do poločasu ve 34. minutě Švomou vyrovnat - 2:2. 

Domácí po přestávce rozhodli

Raketový nástup domácích do 2. půle utkání v podstatě celý zápas rozhodl, protože ve 47. minutě Kopeček po kopu z rohu dalším angličákem dostal domácí do vedení - 3:2. Hned v 50. minutě se podruhé trefil Drapák, čímž domácí získali klid do svých řad a rozhodující náskok - 4:2. Hosté se do konce utkání již na nic nezmohli, navíc výborně hrající domácí přidali ve 65. minutě ještě další gól Drapákem a nastřelili ještě 2x tyč. U domácích  se hattrickem blýskl kanonýr Lukáš Drapák, navíc domácí poprvé  ve vzájemných zápasech dokázali hostující hráče porazit.    



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Podařil se nám vstup do obou poločasů. První půle byla vyrovnanější a vyrovnaný stav byl spravedlivý. Ve druhé půli jsme byli více ze hry a vyjádřili jsme to i gólově.

Sokol Bohdalov
Roman Velín (brankář): Do dnešního utkání jsem kvůli zranění nenastoupil, stejně jako Pavel Neuman, nemocný David Křesťan, vykartovaný Olda Chalupa a z osobních důvodů David Skála a Vít Švoma. Na pomoc nám přišli Radim Pokorný, Jirka Šustr a velezkušený Tomáš Doležal, který přihrál na první gól, ale poté musel kvůli zranění ze hry. Chvíli po pauze musel střídat i Víťa Pokorný. Zkrátka se nám to teď neuvěřitelně sype, v prvním poločase jsme ještě se soupeřem drželi krok, ve druhém se však naše problémy projevily naplno. Na druhou stranu jsme góly domácím stejně jako minulý týden hodně usnadnili, celkově to není dobré, musí tam větší důraz, pohyb a rychlost. Nedá se nic dělat, poprvé v historii jsme s domácími prohráli, musíme se připravit na další zápas a doma vyhrát. Děkujeme fanouškům za podporu.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
D. Vrbka [-] - L. Lopatář [-] (76. O. Havlena [-] ) , L. Drapák [-] (85. M. Molák [-] ) , P. Šárka [-] , P. Čermák [-] , M. Matějek [-] , V. Škorpík [-] , S. Roubec [-] , M. Kopeček [-] (90. J. Hricák [-] ) , M. Picmaus [-] , J. Skrobikowski [-]

Sokol Bohdalov
R. Pokorný [-] - T. Doležal [-] (23. J. Švoma [-] ) , P. Fabík [-] , Z. Novotný [-] , J. Večeřa [-] - L. Krčál [-] , F. Boháček [-] , A. Neuman [-] , M. Švoma [-] (80. J. Šustr [-] ) - V. Pokorný [-] (51. P. Fabík [-] ) , V. Koukal [-] -

ŽK: 51. P. Čermák , 72. M. Matějek - 74. V. Koukal , 89. A. Neuman .
Hráči zápasu: L. Drapák , P. Čermák .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: NOVÁK Kamil - KŘÍŽ Jan, VOKURKA Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Přibyslavice doma umí, ale s někdy až příliš tvrdou hrou hostí budou mít problémy. Tipuji remízu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů