0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka těsně padla s FŠ Třebíč


Branky


17

FŠ Třebíč potvrdila svoji dominanci v Lukách, kde se na svoji výhru nadřela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Od prvních minut byli hostující hráči častěji na balonu a snažili se tvořit hru. Domácí hráli z hlubokého bloku a snažili se chodit do rychlých protiútoků. I přes výraznou územní převahu se ale hostujícím hráčům i díky dobré práci domácích hráčů v defenzivě včetně gölmana nepodařilo skórovat a do kabin se tak šlo za nerozhodnutého stavu.

Hosté v závěru rozhodli

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu jako ten první. Hostující hráči měli opět výrazně častěji míč na svých kopačkách zato domácí se přece jen častěji osmělovali k brejkům, nicméně k smysluplnějšímu zakončení se nedostali. Když už to hostům nešlo ze hry, tak se v závěru utkání prosadili po standardní situaci, kdy odražený balon poslal nádherně nůžkami do sítě hostující Dvořák - 0:1.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Milan Bratršovský (trenér): Určitě musím klukům poděkovat za výkon a za to jak celý zápas odpracovali. My jsme si byli vědomi síly Třebíče a taky jsme tomu uzpůsobili taktiku. Hosté byli určitě častěji na balonu a tvořili hru, to jsme věděli a snažili jsme se hrát hodně z bloku a zahušťovat hřiště a to se nám vcelku dařilo. Nicméně takhle kvalitní mužstva si dokáží pomoct přes standardky. Nutno teda dodat, že Dvořákův gól nůžkami byl výstavní.




Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
M. Žatečka [-] - V. Caha [-] (68. V. Rychlý [-] ) , M. Kubeš [-] , J. Večeřa [-] (84. M. Kolda [-] ) , P. Číhal [-] (73. D. Sommer [-] ) - D. Mitev [-] , L. Vařejka [-] , L. Tuma [-] , M. Bratršovský [-] , P. Navrátil [-] - F. Bulant [-]

SK Fotbalová škola Třebíč
J. Slatinský [-] - V. Lampíř [-] , L. Tomek [-] , L. Raitmajer [-] , M. Kratochvíl [-] - M. Trnavský [-] (46. M. Hobza [-] ) , L. Hráček [-] , V. Dvořák [-] , M. Minář [-] (62. J. Zahrádka [-] ) , O. Jeřábek [-] (59. T. Hobza [-] ) - D. Adam [-] (46. O. Molák [-] )

ŽK: 55. M. Žatečka , 75. M. Kubeš , 84. J. Večeřa - 70. L. Raitmajer , 77. V. Lampíř , 84. T. Hobza .
Hráči zápasu: M. Žatečka - V. Dvořák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BENEŠ Tomáš - HANZL Daniel, ŽALOUDEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Luka zatím předvádí výborné výsledky, ale Třebíč ukazuje svoji kvalitu a stabilní výkony. Foška si odveze všechny tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů