0:2
(0:0)
55. O. Petr
90. F. Toman (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 16:30

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka vezou body ze Starče


Branky


55. O. Petr , 90. F. Toman (p.)
20

Domácí nestačili na Luka a nemají ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Hosté byli od začátku zápasu důraznějším celkem, což domácím značně komplikovalo jejich snahu a chvíli jim trvalo než se s touto hrou Luk srovnali. Nebylo tak divu, že se více než dvě stovky diváků v prvním dějství branky nedočkaly.

Hosté po přestávce rozhodli

Deset minut po přestávce hosté vstřelili branku, ke které jim notně pomohli domácí. Za střelce byl označen hostující Ondřej Petr - 0:1. Domácí po inkasované brance svého soka zmáčkly, ale v koncovce byli bezzubí a nejednou si vylámali zuba na nejlepším hráči na hřišti, kterým byl hostující brankář Kanswohl. V nastaveném čase loučtí podnikli brejk do otevřené obrany a po faulu Vaníčka ve velkém čtverci se kopala penalta, kterou proměnil Toman - 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Průběhu utkání by spíše odpovídala dělba bodů, nicméně naše nemohoucnost v koncovce a polo vlastní branka rozhodly. Branka z přísné penalty v sedmé minutě prodloužení vyplynula už z naší hry na velké riziko ve snaze o vyrovnání. Soupeř nám dělal problémy hlavně v první třetině utkání a to především velkým nasazením a důrazem. Paradoxně v době, kdy jsme se s nepříjemným důrazem soupeře už docela srovnali jsme nešťastně inkasovali. Hra na riziko nám pak sice přinesla velkou převahu a šance, ale v koncovce jsme byli bezzubí. Chyběla i lepší finální přihrávka. I přes porážku musím pochválit hru obou stoperů Lauše a Břízy.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Milan Bratršovský (trenér): Z naší strany to bylo vydřené a ubojované vítězství a na rozdíl od minulého zápasu se k nám přiklonilo i to pověstné štěstíčko. Pochvalu si určitě zaslouží všichni hráči, kteří nastoupili, nicméně vyzdvihnout bych chtěl Jirku Kanswohla, který podal vynikající výkon.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
F. Rohony [-] - O. Dvořák [-] , M. Kaňka [-] , J. Zejda [-] , F. Strouha [-] (40. L. Vaníček [-] ) , . Havlíček [-] (69. M. Linhart [-] ) , D. Lorenc [-] , V. Smejkal [-] (64. J. Svoboda [-] ) , M. Bříza [-] , L. Lauš [-] , R. Valíček [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - T. Pokorný [-] , M. Kubeš [-] , F. Bulant [-] , J. Večeřa [-] - O. Petr [-] (61. M. Poláček [-] ) , M. Bratršovský [-] , D. Mitev [-] (90. V. Caha [-] ) , P. Navrátil [-] , L. Vařejka [-] (69. V. Rychlý [-] ) - M. Vaníček [-] (61. F. Toman [-] ) -

ŽK: 58. D. Lorenc , 82. M. Kaňka , 90. L. Vaníček - 82. M. Kubeš , 83. M. Bratršovský .
Hráči zápasu: L. Lauš , M. Bříza - O. Petr , J. Kanswohl .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: KLINER Jan - VRZÁČEK Josef, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Pokud se slezeme v kompletní sestavě, tak věřím v naši výhru.
Hrajeme doma a Luka to nebudou mít jednoduché. Na domácím hřišti už znovu prohrát nesmíme.

Tip: výhra hostů