Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 16:30

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš si odvezla desítku


Branky


21

Domácí třebíčská FŠ předvedla koncert a jasně vyhrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Do utkání vstoupili lépe hosté, když se v 10. minutě po rychlém protiútoku ujali vedení díky Ondrákovi - 0:1. Hráči FŠ sice hráli s míčem, ale stále se nemohli prosadit přes dobře organizovanou obranu hostí. Pomohli jim až standardní situace na konci prvního poločasu, kdy se prosadili hned třikrát v krátkém sledu. Ve 41. minutě otevřel skóre Jeřábek - 1:1. Chvíli na to poslal domácí do vedení Lampíř - 2:1. A aby toho nebylo pro hosty málo, tak ve 44. minutě domácí uklidnil znovu Jeřábek - 3:1.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhé půli se obranná hra bítešských úplně zhroutila jako domeček z karet a domácí sázeli jeden gól za druhým. Nakonec z toho byl dvouciferný výsledek. Nejprve navýšil skóre z penalty Růžička - 4:1. V 57. minutě zkompletoval hattrick Ondřej Jeřábek - 5:1. Hned na to se trefil Adam - 6:1. Mezi 70. a 74. minutou vstřelil hned tři branky střídající Hobza - 9:1. Konečnou podobu skóre dal v závěru svojí druhou brankou Lampíř - 10:1.



Ohlasy k zápasu


SK Fotbalová škola Třebíč
Miroslav Paděra (vedoucí): Do utkání vstoupili lépe hosté, když se v 10. minutě po rychlém protiútoku ujali vedení. Hráči FŠ sice hráli s míčem, ale stále se nemohli prosadit přes dobře organizovanou obranu hostí. Pomohli jim až standardní situace na konci prvního poločasu. Ve druhé půli se obranná hra bítešských úplně zhroutila jako domeček z karet a domácí sázeli jeden gól za druhým. Nakonec z toho byl dvouciferný výsledek.




Sestavy


SK Fotbalová škola Třebíč
J. Slatinský [-] - V. Lampíř [-] , L. Tomek [-] , L. Raitmajer [-] , M. Kratochvíl [-] - T. Růžička [-] (64. J. Chvátal [-] ) , O. Jeřábek [-] , V. Dvořák [-] , T. Zacha [-] , M. Trnavský [-] (46. M. Hobza [-] ) - D. Adam [-] (72. T. Hobza [-] )

FC PBS Velká Bíteš B
R. Invald [-] - M. Švanda [-] (60. J. Mejzlík [-] ) , L. Pelikán [-] , P. Kaštan [-] , O. Švanda [-] - T. Mahel [-] (46. V. Havlíček [-] ) , F. Svoboda [-] , P. Loup [-] , J. Jakeš [-] (46. P. Horák [-] ) - J. Pokorný [-] , J. Ondrák [-] (75. A. Lunda [-] ) -

ŽK: 39. J. Ondrák , 49. V. Havlíček .
Hráči zápasu: M. Hobza , O. Jeřábek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BABÁK Martin - SVOBODA Marek, SEDLÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Rezerva Bíteše je silný soupeř, ale Foška je na koni. Tady nemůžu jinak, jasná výhra domácích.

Tip: výhra domácích